Šis patiekaliukas tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei. Su sultiniu, arbata ar tiesiog be nieko.
Taigi prireiks:
faršo 300 gr,
svogūno,
druskos,
pipirų,
2 kiaušinių,
apvalių vaflių lakštų,
apie 300 gr miltų.
Į faršą sudedam pakepintus svogūnus, druskos, pipirų ir šlakelį verdančio vandens, viską gerai išmaišom
iš kiaušinių, miltų, vandens pasidarom blyninę tešlą. Tikiu, kad aprašyt, kaip tai daroma, nereikia.
Vaflių lakštus perpjaunam pusiau.
Ant vienos puselės dedam paruošto faršo
kita pusele uždengiam, mirkom į tešlą ir į keptuvę.
kepame ant lėtos ugnies, kol gražiai apkeps iš abiejų pusių.
Štai ir viskas a la čeburekai keliauja į lėkštę, o vėliau į skrandį
Aš iškepiau 12 čeburekų, jei skaičiuoti, kad porciją sudaro du (man tiek užtenka) - tai kaina 1,19 Lt.
P.S kaina gali būt ir netiksli, kadangi nežinau, kiek kainuoja mėsa, nes parduotuvėj jos neperku, mėsytė pas mus akeliauja iš kaimo.
niam, reiks pabandyti😀
dar taip nebandziau gamint, bet va uzvede ant vieno recepto, aciu😉
gamindavau ir aš tokius, ačiū už priminimą, reikės šeimynai padaryt 😉
Labai skaniai atrodo
Aš taip pat pjaustau kvadratėliais.Gerai, nes šis patiekalas skanus tiek šiltas, tiek šaltas
SKANUS PATIEKALAS,AŠ TAIP KEPU TIK VAFLIUS KVADRATĖLIAIS PJAUSTAU,NET Į GALVĄ NEŠOVĖ,KAD GALIMA IR TAIP PAGAMINTI SU APVALIAIS VAFLIAIS😀
as i tesla ipilu siek tiek alaus tai tada buna issipute