5 dienos su Nutriless - džiuginantys rezultatai!

5 dienos su Nutriless - džiuginantys rezultatai!

26. Jun 2016, 16:13 Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas

Sveiki!

Pirmadienį, po visų savaitgalio švenčių, prasidėjo mano iššūkis su Nutriless. Vos atsikėlusi iš lovos pasisvėriau ir išsimatavau apimtis. Taigi pradėjau taip: svoris 62,5 kg, liemuo 69cm, klubai 97cm, o pilvo (labiausiai problematiškos vietos) apimtis 85cm. Po 5 dienų rezultatai pradžiugino, bet apie viską iš pradžių.

20160626152437-29615.jpg

Pirma diena. Rytą pradedu vaniliniu kokteiliu. Skonis, prisipažinsiu, nesužavėjo, tačiau alkio nejaučiau iki kito valgymo po 3 valandų. Ragauju vištienos sriubos, kuri man ištikrųjų labai skani ir vėl patiekalas pasirodo sotus. Toliau dieną tęsiu pagal visas rekomendacijas, 5 valgymai kas tris valandas. Alkio nejaučiu, tačiau nuo vidurio dienos iki vakaro skaudena galvą. Labai norisi užkandžiauti, tačiau ne dėl alkio, o įpročio. Dieną pabaigiu šokoladiniu kokteiliu, kuris man pasirodė neįprasto skonio, tačiau visai skanus.

Antra diena. Užkandžiauti norisi vis mažiau. Alkio nejaučiu. Visą dieną maitinuosi pagal Nutriless rekomendacijas. Vienintelė problema, vanilinio kokteilio skonis, vos išgeriu visą porciją. Bet šokoladinis kokteilis darosi vis skanesnis.

20160626153804-66580.jpg

Trečia diena. Toliau laikausi visų rekomendacijų, tačiau pradedu labai norėti mėsos. Sugudrauju ir gamindama vaikui pietus paimu į burną mažą gabaliuką virtos vištienos. Labai ilgai kramtau ir to užtenka, pavyko apgauti organizmą.

Ketvirta diena. Praleidžiu vieną valgymą. Ilgai užsibuvom su vaiku kieme, vėliau maitinau mažylę pietų. Apie save pamiršau, o alkio nejaučiau visai. Beveik nebėra noro užkandžiauti.

Penkta diena. Laikausi plano, bet ir vėl vieną valgymą praleidžiu, visai nesinori valgyti. Didžiuojuosi savimi, nes atsilaikau prieš kvepiančią vakarienę, kurią gamina visa šeima. O vanilinis kokteilis pagaliau nebeatrodo toks neskanus. :)

Turėčiau prisipažinti, kad kiekvieną rytą išgerdavau puodelį kavos, be cukraus ir be pieno. Pagal rekomendacijas reikėdavo išgerti bent 2 litrus vandens per dieną, sunku nebuvo, nes tikrai troškino. Ir dar liko 2 kokteiliai dviem vakarienėm.

O dabar rezultatai! Po 2cm sumažėjo liemens ir klubų apimtys, o pilvo apimtis sumažėjo net 3cm! Svoris sumažėjo iki 59,8kg (-2,7kg). Dabar daug geriau jaučiuosi su savo drabužiais ir beveik neliko skirtumo tarp dabar ir to, kokia buvau prieš nėštumą. :) Taigi galiu drąsiai teigti, kad Nutriless padeda pasiekti tikslus!

Dabar man beliko išlaikyti tai, ką Nurtiless padėjo gauti. O labiausiai džiaugiuosi, kad atpratau užkandžiauti. Todėl dabar pasitelkus sportą ir žiūrint ką valgau, tikiu, kad man pavyks! Ačiū Nutriless!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 01. Jul 2016, 09:14

Puikūs rezultatai!!!!😀

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 27. Jun 2016, 22:53 Dovileab

Ačiū😀

Dovileab Dovileab 27. Jun 2016, 15:09

Puikūs rezultatai, o svarbiausia ir geras įkvėpimas susiimti ir išlaikyti tai, kad pasiekta 😀!

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 26. Jun 2016, 23:50

Ačiū. 😀 Dabar jaučiuosi tikrai puikiai, svarbiausia ir toliau nepaleisti vadelių. Svoriu labai nesiskundžiau, bet dėl pilvuko, net vyras pakomentuodavo, kad kartais atrodau kaip nėštukė... O taip sunku susiimti. Dabar iš jo sulaukiau daug komplimentų, pagyrimų ir palaikymo ☺

saulelydis123 saulelydis123 26. Jun 2016, 18:27

Tikrai kad puikiai- saunuole 👍

kodelcia kodelcia 26. Jun 2016, 16:48

Puikūs pasikeitimai, džiaugiuosi 🎉