15 požymių, jog esate geri tėvai

15 požymių, jog esate geri tėvai

07. Jan 2014, 11:59 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt
  1. 18 val. suprantate, jog buvote tokia užsiėmusi, jog pamiršote pavalgyti. Jūsų mažylis, žinoma, valgė pusryčius, priešpiečius, pietus ir gavo užkandžių.
  2. Jūsų vaikas iškart bėga pas jus, kai tik pargriūna ir užsigauna.
  3. Jūs praleidžiate dvi valandas lietuje važiuodama ieškoti vaiko mėgstamiausio meškiuko, kuris iškrito iš vežimėlio. Ir jeigu nerandate - skambinate į kiekvieną žaislų parduotuvę, tam, jog rastumėte tokį patį.
  4. Dirbate beprotiškai daug valandų dieną ir naktį bandydama suderinti darbą su motinyste.
  5. Jūsų vaikas valgo daržoves ir vaisius tos pačios rūšies ar formos kasdien (dažniausiai tai būna bananai ir šaldyti žirneliai).
  6. Galite praleisti valandą linksmindama savo mažylį prie gydytojo kabineto durų, nors kitiems pacientams gal jau bloga nuo "virė virė košė".
  7. Kalėdų išvakarėse nemiegate iki 3 val. nakties bandydama sudėti ir supakuoti žaislinę virtuvę, nors ji dar po trijų valandų jau pilnai "nurengta".
  8. Niekada neatsakote vaikučiui, kai jis nori miegoti kartu, nes yra išsigandęs, sergantis ar sutrikęs... nors tai dažniausiai baigiasi visišku lovos užgrobimu, o jūs turite svarbų susitikimą ryte. 
  9. Apsimetate nepaprastai laiminga, kai jūsų mažoji mergaitė ar berniukas eina pirmą kartą į mokyklą, nors iš tiesų jaučiates sutrikusi ir net neliūdusi kaip jie auga taip greitai.
  10. Kai grįžtate iš tų labai retų vakarų be vaikų, bėgate kiek įmanydama greičiau į jų miegamąjį juos pabučiuoti ir palinkėti saldžių sapnų.
  11. Visad nešiojatės įvairių užkandžių savo krepšyje. Žinoma, labai nustembate, kai jų likučiai sulipina svarbius dokumentus.
  12. Praleidžiate visą naktį gamindama vaikui darbelį, apie kurį jis prisimena pasakyti tik eidamas miegoti. 
  13. Neatsakote tuo pačiu, kai jūsų mažylis kažkuo nusivylęs jums trenkia (noras tai padaryti nesiskaito - mes visi žmonės).
  14. Visai nesibjaurite paliesti savo vaiko snargliuko ar kakučio, nors net jūsų sutuoktinio oro pagadinimas jums yra šlykštus. 
  15. Nežinote nė vienos dainos žodžių, kurias šiuo metu groja radijas, bet žinote bent dešimties lopšinių.