1 dienos iššūkis su sultimis :)8

1 dienos iššūkis su sultimis :)8

06. Jul 2017, 21:44 Solveiga25 Solveiga25

Sveikos!

Noriu pasidžiaugti gavusi puikų siuntinuką. Kadangi tapau viena iš SUN365 1 dienos sulčių programos testuotoja, dalinuosi savo įspūdžiais. Pastarosios dienos buvo itin nemalonios, lietingos ir saulutė nedžiugino, bet viskas pasikeitė, kai į duris pasibeldė kurjeris. Maloniai nudžiugino įteikęs baltą dėžutę su ryškiai geltonu logotipu. Labai patiko įpakavimas, todėl pasirodau, kaip gi jis atrodė. 

20170706200439-80655.jpg Su nekantrumu norėjau greičiau pamatyti, kas dėžutės viduje. O ten radau 5 įvairiaspalvių sulčių bonkutės. 

20170706200739-38023.jpg Pagal rekomendacijas visas bonkutės sudejau į šaldytuvą iki sekančios dienos ryto.

8:00 val. keliuose ir skubu iš šaldytuvo pasiimti pirmąją bonkutę. 

20170706200956-96177.jpg Prisipažinsiu ši spalva manęs nesuintrigavo, tačiau atsukus kamštelį ir paragavus sulčių nuomonė pasikeitė į geraja pusę. Sultys švelnaus skonio, ne tirštos, todėl lengvai geriasi. O sudėtyje gausu įvairių daržovių ir vaisių, t.y. agurkų sultys, obuolių sultys, špinatų sultys, trinti mangai, žaliųjų citrinų sultys ir imbieru sultys. Sudėtis puiki ir naudinga mūsų organizmui.

11:00 val. einu pasiimti sekančio buteliuko. 

20170706201556-87990.jpg Ši sulčių spalvyte patraukė mane labiausiai. Pamaniau, kad tai bus pačios skaniausios iš visų šių sultyčių. Neklydau, nes šių sulčių skonis ypatingas. Sulčių sudėtyje yra mangai, morkos ir pastarnokai, todėl jos yra saldesnės. 

14:00 val. vyras atneša sekantį buteliuką. Šios sultys yra tirštesnės nei visos kitos, todėl pamaniau, kad jas gerti bus sunkiausia. Tačiau skonis neišgąsdino ir sugeriau jas pasimėgaudama. Po jų jaučiausi soti ir visiškai nenorėjau nieko papildomai užkąsti. Šių sulčių sudėtis: obuolių sultys, agurkų sultys, trinti lapiniai "Kale" kopūstai, trimitas pankolis, špinatų sultys, trinti avokadai, trinti brokoliai ir žaliųjų citrinų sultys.

16:00 val. prisimenu, kad reikia gerti sekantį buteliuką. Nieko nelaukdama ragauti ir galiu pasakyti, kad šios sultys skanios, lengvesnės konsistencijos. Raudonųjų sulčių sudedamosios dalys: morkų sultys, trinti mangai, burokėlių sultys, obuolių sultys, trinti pastarnokai, kriaušių sultys, arbūzų sultys, granatų sultys, žaliųjų citrinų sultys ir trinti špinatai. 

Liko paskutinis sulčių buteliukas, o aš vis dar jaučiuosi soti ir  visai nenoriu užkandinėti papildomo maisto. 

20:00 val. liko paskutinis buteliukas, kurio sudėtis jau žinoma, nes jis toks pat kaip ir rytinis pats pirmas. Skonis puikus, kuris ir užbaigia 1 dienos sulčių programą.

 

APIBENDRINANT :

- Visos sultys gaivios ir lengvai geriamos ( gal kiek neįprasto skonio, kaip bandant šią programą pirmą sykį);

- Geriant sultis nejaučiamas alkis, jos yra sočios;

- Jaučiamas palengvėjimas ir organizmas neapkraunamas sunkiai virškinamu maistu;

- Vartojant sultis papildomai tarpuose geriau natūralų vandenį; 

- visą dieną jaučiausi energinga ir žvali.

P.S. mano išdykelis visą vakarą gundė mane skanumynais, tačiau susilaikiau ir visa diena vartojau tik sultis ir vandenį. Pastebėjau, kad potraukio maistui tą dieną nebuvo, tačiau gaminant kitiems šeimoms nariams vos neužsimiršau bandydama paragauti patiekalą, tačiau greitai atsitokėdavau, kad ta dieną vyksta organizmo valymas. Dieną su SUN365 sultimis praėjo puikiai. Kitą dieną po sulčių vartojimo jautėsi palengvėjimas ir pagalvojau, kad reikia koreguoti mityba ir bent kartą per mėnesį skirti sulčių dienai. 

Noriu padėkoti MK ir SUN365 už galimybę testuoti 1 dienos programą su sultimis:). Ačiū, ačiū, ačiū.