„Vasaros skoniai“: KEPTAS VARŠKĖS SŪRIS

„Vasaros skoniai“: KEPTAS VARŠKĖS SŪRIS

29. Aug 2016, 13:52 EElžbieta EElžbieta

Nebūtina vasarą ant grilio čirškinti tik mėsą. Siūlau pabandyti išsikepti varškės sūrį, šį kartą pas mane su pomidoriukais (galima ir kitų daržovių pridėti).

Reikės:

Varškės sūrio (pas mane 22 proc. riebumo),

pomidoriukų,

druskos,

juodųjų pipirų,

provanso prieskonių mišinio,

kelių česnako skiltelių,

alyvuogių aliejaus.

Sūrį reikia perpjauti išilgai pusiau, paguldyti į foliją ir šalia pridėti pomidoriukų. Viską pabarstyti druska (negailėti), juodaisiais pipirais, provanso prieskonių mišiniu ir ant viršaus sudėti stambiai sukapotas česnako skilteles. Viską apšlakstyti alyvuogių aliejumi, suvynioti ir kepti ant grotelių apie 30 min (stebint). Skanaus! :)

dovilebu dovilebu 30. Aug 2016, 23:01

Toks sūris ir mūsų šeimos labai mėgstamas 😀

saulelydis123 saulelydis123 29. Aug 2016, 15:50

Pasakiskai -net norisi paragauti 👍

Dovileab Dovileab 29. Aug 2016, 15:31

Super, labai skaniai atrodo 😀!