" Scooby-Doo! Sniego vaiduoklis"

" Scooby-Doo! Sniego vaiduoklis"

19. Jan 2014, 22:06 jaldija jaldija

Naujas vaikiškas knygeles galėtume pristatinėti ir pristatinėti. Nes kiekvieną savaitę perskaitome jų bent 5.
Dar ir dar kartą galiu tarti pagiriamuosius žodžius miesto bibliotekai, kurioje nuo įvairiausių knygelių akys raibsta, rankos pačios tiesiasi vis prie kitos, vis prie įdomsnės

Ilgakojis šuo Skūbis Dū ir Paslaptingosios draugijos nariai Šegis, Velma, Dafnė ir Fredas atkeliauja iš populiaraus animacinio filmuko „Scooby-Doo“ . Filmukas susilaukęs milžiniško populiarumo visame pasaulyje pritraukia daugelį, manau ne vienas vaikutis žavisi juo.
Todėl turėtų patikti ir š paveikslėlio reikšmęi knygelė, pratęsianti ir perkialianti nuostabius nuotykius iš televizijos ekranų į popieriaus lapus.
Knygelė dar puiki tuo, kad į skaitymą įtraukiami ir vaikai.
Suaugusieji  skaito parašytus žodžius, o vaikučiai prisideda įvardindami  tai kas nupiešta. Ir taip bendromis jėgomis galima mėgautis istorija.
20140119220223-26817.jpg

Dar knygelė puiki tuo, kad joje yra tartum ir žaidimukas. Gale yra kortelės su paveikslėliais, kurių kitoje pusėje yra užrašyti  žodžiai ir anglų kalba ir lietuvių.. Korteles reikia susikarpyti ir galima žaisti. Didesni vaikučiai gali mokytis anglų kalbos, mažesni tiesiog prisiminti ir įvardinti tai, kas buvo minima pasakojime.
20140119220553-67570.jpg