"PROBIOTIC" lengva įsimylėti...

"PROBIOTIC" lengva įsimylėti...

12. Apr 2018, 14:36 floryte floryte

    Galų gale, ir į mūsų namus atėjo šventė - į mūsų namus atkeliavo PROBIOTIC produktai. Iki tol vis skaitinėjau kitų MK mamyčių puikius atsiliepimus apie šiuos produktus. Žinoma, neištvėriau ir pati susiruošiau į prekybos centrą ieškoti. Man kaip tik tuo metu itin reikėjo priemonės rūbų skalbyklei pravalyti. Išknisau visą "Rimi" ir būtent tos priemonės neradau. Nusivylimas buvo milžiniškas. 

   Na, bet šįkart ačiū rėmėjams, kurie man suteikė galimybę išbandyti Probiotic, tad dabar jau ir aš turiu ką pasakyti šiuo klausimu.

Pirmiausia išbandėme skystą spalvotų audinių skalbiklį.

https://probiosanus.com/probiotic-skalbimo-valymo-priemones/skalbimo-priemones/

20180412140419-22995.jpg

Jokių miltelių jau seniai nenaudoju rūbams skalbti, kadangi dukrytės oda labai jautri, o miltelius ne visada gerai išskalauja, tad visada perku tik skystus skalbiklius. Pauosčius Probiotic skystą skalbiklį, kvapas pasirodė malonus, bet neįkyrus. Išskalbus, kvapo nebeliko. Dozatorius (kamštelis) nėra didelis, mat tai - koncentruotas skystis, tad jo reikia labai nedaug, vos 30-50 ml. Hmmmm...- neįtikėtinai taupu! Skalbinius prie 40 laipsnių temperatūros išskalbė puikiai.  Probiotik skalbimo skystis su probiotikais pagamintas iš ekologiškų, natūraliu pagrindu gautų, saugių žmogui ir draugiškų gamtai žaliavų. Patikrinta dermatologų ir alergologų. Active Probiotics technologija užtikrina kvapų kontrolę skalbimo mašinoje ir nuotakyne, praturtina natūralią mikroflorą  ant audinio ir odos, suteikia papildomą apsaugą nuo patogeninių bekterijų dauginimosi. Išties, ko gi dar daugiau benorėti?  Saugo ir tave, ir gamtą. Tobula! 

Po po išbandėme indų ploviklį. Manau, daugelyje šeimų, auginančių vaikus, agresyvūs indų plovikliai jau seniai nenaudojami. Toks indų ploviklis - su gintaro ekstraktu ir probiotikais - išties suintrigavo. Kvapas - hmmm...labai neįprastas. Tačiau jis man labai patiko! Toks gaivus, švelnus. Kažkodėl taip ir įsivaizduočiau kvepiant gintarą. Plaunant indus, putoja. Tai irgi miela. Riebalus ir maisto likučius nuplovė puikiai.

20180412142324-63341.jpg

Ploviklis saugo rankų odą. Labai svarbu, nes indų rankomis tenka plauti nemažai.  

20180412142708-44798.jpg

Pakuotė pritaikyta, kad būtų patogu laikyti, išspausti skystį. Gal galėtų būti kiek kitoks kamštukas, nes šis ne itin patogus atidaryti.

Probiotik produkciją lengva įsimylėti - už natūralumą, švelnumą, efektyvumą ir apsaugą...

O kai įsimyli, norisi ją naudoti vėl ir vėl!