Tokį originalaus pavadinimo pyrago receptą mums atsiuntė mamytė Lina.
Reikia:
{pic:1}
2 stiklinių miltų
2 stiklinių manų
2 stiklinių cukraus
1 šaukštelio sodos
1 stiklinės grietinės arba kefyro
Kaip daryti?
{pic:2}
Grietinę arba kefyrą „nugesinti“ su soda, po to idėti cukrų, miltus ir manus. Maišyti, kol gausis vientisa masė. Jei išeina pernelyg tiršta masė, galima įpilti virinto vandens, kad vientisa masė būtų nei per skysta, nei per tirsta. 200 laipsnių orkaitėje kepti 40 minučių.
{pic:3}
Galima valgyti su uogiene arba pienu. Kam kas patinka. Skanaus!
Lina Lipnickienė
Gal ir werta pabandyti, tik is nuotraukos atrodo, jog pluta kietoka? Ar ne? 😀
man gavosi kietas,nors tesla skiedziau
jau isbandem 😉
Pigu, greita ir visai skanu 😀
labai greitai ir skanniai patariu ismeginti
Labai greit paruosemas reiks isbandyti😀
Reikes isbandyti😉
labai dziaugiuosi kad jums patiko
na siandiena ismeginsiu, galvoju gal pagardinti tarkuotu sokoladu 😀
Atrodo,kad labai paprasta pasigaminti.Reiks pabandyt 😀
pasigaminsim ir paragausim😀 labai idomus pavadinimas😀
čia kaip tik man, nes labai patinka greiti ir nesudėtingi receptai. Aciukas😀
Sis receptas is rusiskos virtuves - labai skanus. jo paruosymo yra labai daug variantu
bet smagus pavadinimas, tai ir pyragas matyt irgi super 😉
as irgi noriu ☹
tau pirmai atsiusiu kadangi suriu skaipa tai pirmoji gausi
😃 nu tikrai originalus pawadinimas!!!saunuoles linute 😉 tikiu, kad ir minkstainukas labai skanus 😀
atrodo skaniai
jo labai patiko sy karta ir man liko o kai kuros mamytes manes klause kaip atrodo minkstainiukai tai vakare nusiusiu redakcijai kaip tai yra daroma be galo skanu
ah atrodo skaniai reiks pusryciams pasigamint 😉
tikrai koks lengvas receptukas tokio produktu kasdien galima rast saldytuve kaip noris pyragiuko 😀