,,Lupilu" mažylių drabužėliai

,,Lupilu" mažylių drabužėliai

06. Feb 2018, 09:31 7731 7731

Sveiki,
į prekybos centrus užsuku dažniau, nei į kitas parduotuves. Kelis kartus per savaitę reikia nusipirkti reikalingų maisto produktų. Kai tenka apsipirkti kartu su kelių mėnesių vaikučiu ilgai nežiūrinėju prekių, perku ko reikia, ir skubame iš parduotuvės  turiningiau  praleisti laiką.

Puiku, kad ,,Lidl" prekybos centras skiria didelį dėmesį jaunoms šeimoms, auginančioms vaikus. Nuo vasario pradžios ,,Lidl" parduotuvėse siūlo dar  daugiau „Lupilu“ vaikų prekių: įvairaus aukštos kokybės maisto, higienos prekių, drabužėlių. Daug kasdien reikalingų prekių galima rasti kasdien. Vienu apsipirkimo metu galima nusipirkti ne tik maisto produktų sau, bet ir reikalingų aukštos kokybės prekių mažyliams už prieinamą kainą.

Man labai patinka kūdikių drabužėliai iš ,,Lidl" parduotuvės. Mano sportiška dukrytė turi ,,Lupilu" ilgarankovius smėlinukus ir  tampres. 

Ilgarankovių smėlinukų kaina už 5 vnt. pakuotę 11,99Eur. 

20180206091457-36585.jpg

Kūdikių tamprės po 3 vnt. pakuotėje 5,99 Eur.

20180206091514-35433.jpg

Kadangi kūdikių oda labai jautri, jos priežiūrai pediatrai pataria naudoti kuo mažiau chemijos, galinčios sukelti alergiją. Šie ,,Lupilu" prekės ženklo smėlinukai pagaminti tik iš ekologiškos medvilnės, kuri užtikrina natūralų komfortą. Audinys nors ir gana plonas, bet tankus ir švelnus. Smėlinukus patogu aprengti ir nurengti nes yra spraustukai tarpkojyje ir praplatinimas pečių linijoje.
Tamprės pagamintos iš ekologiškos medvilnės su penkių procentų elastanu. Tiek elastano tikrai nepakenks vaikučiui, o dėl audinio tamprumo kelnytės- gražiai prigludę ir nesunku apmauti.

Drabužėliai pagaminti Vokietijoje, ant pakuočių yra audinio ir  gaminio siuvimo kokybę patvirtinantys ženkliukai.
Net penki neutralių spalvų smėlinukai paprasta derinti su trimis tamprėmis, gaunasi keletas aprangos variantų. Drabužėliai patogūs daug judančiam vaikučiui, nevaržo judesių.


20180206091648-30642.jpg

Aš nemėgstu be reikalo išlaidauti, bet perkant įvairius gaminius savo mažam vaikui nevalia taupyti kokybės sąskaita. Šaunu, kad yra galimybė kokybiškas prekes įsigyti už prieinamą kainą.

O nuo vasario 1d. iki rugpjūčio ,,Lidl" parduotuvėse vyksta loterija, kurios metu ,,Lupilu" produktų pirkėjai gali laimėti dovanų rinkinius.