"Lorjus meškučių burokėlių blynelių receptas"

"Lorjus meškučių burokėlių blynelių receptas"

28. Jan 2016, 12:28 Loreta_K Loreta_K

Dalinamės dar vienu, kiek neįprastos spalvos tačiau labai skanių, truputį saldoko skonio burokėlių blynelių receptu, norintiems daugiau pikantiškumo, siūlom įtarkuoti skiltelę česnako.

Tešlai reikės:

1 didelio kiaušinio

1 virto raudonojo burokėlio

100 ml. Pieno

50 ml. Burokėlių sulčių

80 g. kvietinių miltų

Pusę arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Žiupsnelis druskos

Aliejaus kepimui

Išplakame kiaušinį, įmaišome miltus maišytus su kepimo milteliais, druska, dedame smulkiai tarkuotą virtą burokėlį, pilame pieną, sultis, viską gerai išmaišome.Kepame keptuvėje įkaitinintame aliejuje po maždaug 5 minutes iš abiejų pusių. Patiekiame su natūraliu jogurtu ir pabarstome krapais. Skanaus!