"Iššūkiai poroms" - naujas projektas moteriai ir vyrui

23. Oct 2015, 09:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Darbas, namai, rutina, buitis, vaikai, pareigos, būreliai, finansai, giminaičiai, augintiniai, kasdienybė... Turbūt kiekviena mūsų gali iš šio sąrašo rasti sau tinkantį ne vieną apibūdinimą, kuris įsuka taip, kad nebelieka laiko niekam kitam. O svarbiausia, nėra kada rūpintis savo, kaip vyro ir moters, santykiais. Juk suprantama, jog sutuoktinių židinį taip pat reikia puoselėti, auginti ir prižiūrėti, kad praėjus keleriems metams jausmai neišblėstų. 

Jeigu šios mintys jums artimos - kviečiame prisijungti į pirmą kartą "Mamyčių klube" vyksiantį projektą "Iššūkiai poroms"!

Kartu su santykių psichologu Mykolu Trunce www.tobulinu.lt du mėnesius kiekvieną savaitę pasiūlysime po vieną užduotį-patarimą, kuri paskatins jūsų tarpusavio bendravimą. Šie iššūkiai skirti ne tik toms, kurie mano, jog santykiams su vyru reikia pagalbos, bet ir puikiai sutariančioms poroms. Juk šeimos ugnelę reikia kurstyti ir kurstyti! 

Prisiregistravusios gaus ypatingą nuolaidą specialiam santykių testui, kurį atlikus galėsite išsiaiškinti kuriame lygmenyje dabar jūsų santykiai yra. Bet apie viską - kitą pirmadienį!

Šeimos ir porų santykių psichologas Mykolas Truncė

20151020095534-71997.jpg 

"Andragogas – praktikas, Psichologas, „TOC for education“ treneris, juoko jogos instruktorius, stažavausi Maskvos Integruotos procesinės terapijos institute pagal programą “Darbas su šoką ir vystymosi traumą patyrusiais klientais“, bei “Darbas su krizėmis į kūną orientuotoje psichoterapijoje

Kartu su kolegomis psichologais parengiau mokymo programas: „Streso valdymas“, „Pažink Praeitį – Valdyk Ateiti“,  „Kaip sukurti ir išlaikyti darnius santykius poroje“ bei neformaliojo suaugusio mokymosi modulį “Psichologinė pagalba”. 

Vykdydamas švietėjišką veiklą, dalyvavau laidose transliuotose per  “Žinių radiją“, Laisvoji banga, XFM, publikavau straipsnius žurnaluose Savaitė, Prie kavos, naujienų portale, Delfi ir kitose portaluose.

Specializuojuosi sutuoktinių santykių srityje ir padedu įveikti santykių krizes."

+370 659 54009

PoruPsichologas@gmail.com

www.tobulinu.lt 

20151020095622-99036.jpg