"Iššūkiai mamai" - išmok anglų kalbos internetu!

"Iššūkiai mamai" - išmok anglų kalbos internetu!

02. Jun 2015, 14:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kas sakė, jog vasarą reikia aptingti? Pats laikas atsiradusį laisvą laiką panaudoti naudingai, todėl nieko nelaukiant skelbiame registraciją į naują "Iššūkiai mamai" projektą. Šįkart - internetu mokysimės anglų kalbos kartu su anglų kalbos akademija AMES www.ames.lt!

KAIP?

Netoliese nėra anglų kalbos kursų ar laiko turi tik sumigus vaikučiams? Anglų kalbos įgūdžius galima tobulinti ir internetu, kurį tikrai turi, nes skaitai šį tekstą :) Galėsi atlikti įvairiausias dėstytojo paskirtas užduotis ir taip tobulinti savo žinias.

KAM SKIRTA?

Kadangi kursai nuotoliniai, o visa mokomoji medžiaga yra internetinėje bibliotekoje - reikia nedidelių anglų kalbos žinių. Todėl pirmiausia, ką turi padaryti - spausti čia www.ames.lt/anglu-kalbos-testas ir atlikti testą. BŪTINA sąlyga - registruodamasi atlikti testą prie vardo parašykite MAMYČIŲ KLUBAS tam, jog žinotumėte jog norite dalyvauti programoje. Dalyvės bus renkamos būtent iš testą atlikusiųjų sąrašo!

KAIP VYKS?

Keturias savaites dešimt MK mamų gaus prisijungimus prie sistemos - pradėjus iššūkį su jomis elektroniniu paštu susisieks anglų kalbos dėstytojai, kurie patars kokius įgūdžius pagal atliktą testą reikia gerinti. 

Savaitę vykdysite jų užduotis ir po savaitės atliksite patikrinimą, o dėstytojai pasiūlys kitas užduotis, atsakys į iškylančius klausimus.

Viskas vyks TIK internete.

IR DAR

Kiekvieną savaitę lauksime dalyvių blogų, kuriuose pasakosite kaip jums sekėsi suprasti sistemą, kada randate laiko pamokoms, ar jaučiate vykstantį progresą ir kaip vertinate mokymąsi internetu!

Po keturių savaičių vienai uoliausiai mokinei ir blogerei AMES padovanos TRIJŲ mėnesių abonementą tolimesniems anglų kalbos kursams internetu!

Atlikti testą www.ames.lt/anglu-kalbos-testas ir bandyti pagauti šansą sudalyvauti šiame iššūkyje būtina iki birželio 9 dienos!

20150602133142-91918.jpg

kodelcia kodelcia 08. Jun 2015, 00:13

kadangi anglų mokykloje nesimokiau, tai atlikus tetstą siūlo pradedančiųjų lygį. Būtų šaunu gauti bent pradžiamokslį 😀

03. Jun 2015, 21:51

Pabandziau, tikiuos man pasiseks, trokstu mokytis 😀

sraigiukas sraigiukas 03. Jun 2015, 12:21

bandom, o gal pavyks

Sonrisita Sonrisita 03. Jun 2015, 00:01

Gaudau šansą ir aš 😀

irmantaite irmantaite 02. Jun 2015, 16:14

gaudau šansą 😀 labai daug kas pasimiršo, tikrai laikas susiimti ir atnaujinti žinias. Testas atliktas.

lina_baj lina_baj 02. Jun 2015, 14:58

Ohoho, kokia puiki galimybė! Testukas atliktas neblogai, bet taip norėtųsi business English patobulinti!

02. Jun 2015, 14:38

Jau keletą metų neteko instensyviai naudoti anglų kalbos ir jaučiu, kaip esu primiršusi žodžius, gramatiką, o kalbėjimas tapo dar labiau kompleksuotas. Ir vis žadu prisėsti padirbėti, tačiau neprieinu. Pabandžiau užpildyti testą, gal kartais taip būsiu įpareigota susiimti, nes anglų kalbos labai reikia.