Geriausi įvertinimai už stilių ir patogumą  „ECCO Kids“ 2021 m. rudens / žiemos kolekcija „Atgal į mokyklą“

Geriausi įvertinimai už stilių ir patogumą „ECCO Kids“ 2021 m. rudens / žiemos kolekcija „Atgal į mokyklą“

01. Sep 2021, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nuo žaismingų ir spalvingų iki drąsių ir su metalo elementais – „ECCO Kids“ kolekcijoje „Atgal į mokyklą“ modernus, madingas stilius derinamas su daniškos avalynės patogumu. 

Nuo 1978 m. „ECCO Kids“ nuolat tobulina batus augančioms kojoms, todėl kiekvienais naujais mokslo metais pristato naujienų. Ši kolekcija pagaminta naudojant aukščiausios kokybės odą iš ECCO raugyklų ir pažangias avalynės gamintojo technologijas, todėl jūsų vaikas į mokyklą galės grįžti su nauju stiliumi ir šiam prekės ženklui būdingu visą dieną išliekančiu patogumu. 

Avėdami ECCO SOLICE K, ECCO STREET TRAY K arba ECCO SP.1 LITE K vaikai gali išreikšti savo stilių, o tėvai gali būti tikri, kad jų vaikų augančioms kojoms bus suteikta visa reikiama atrama ir komfortas.

Kiekviename žingsnyje klasėje ar žaidimų aikštelėje jūsų vaikas jaus „ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort“ technologijos, kuri sukuria lankstų, lengvą ir patvarų padą bei užtikrina ilgalaikę amortizaciją, naudą. Kai kurie kolekcijos batai, skirti nuotykiams bet kokiu oru, pagaminti naudojant ECCO vandenį atstumiančią HYDROMAX® technologiją arba GORE-TEX® vandeniui atsparią technologiją.

www.ecco.com

ViktorijaBudene ViktorijaBudene 30. Aug 2021, 23:08

Kokie stilingi batukai. Mano vyras ECCO batų fanas, jo basutės, laisvalaikio batai, rudeniui/žiemai batai visi šios firmos ?