Augustės dienoraštis: stovykla! Stovykla!! Stovykla!!!

Augustės dienoraštis: stovykla! Stovykla!! Stovykla!!!

12. Jul 2021, 23:50 floryte floryte

   Jau treti metai, kai Augustė dalyvauja vaikų dieninėje stovykloje "Jaunasis gamtininkas". Vasara įgauna visai kitokį skonį, kai sudalyvauji nors vienoje stovykloje. O ten - nauji įspūdžiai, nauji draugai! Stovykla truko 4 dienas (pataikėme į tą pamainą, kai viena savaitės diena buvo šventinė, nedarbo diena, tad ir stovykla truko 4 dienas vietoj 5).Kiekviena stovyklos diena prasideda 8.00 ir baigiasi 17.00 val. Labai patogu dirbantiems tėveliams! Veiklos stovykloje labai įvairios: renginiai, edukacinės programos, žygiai ir t.t. Viena diena buvo ekskursijos diena - vyko į Raubonių parką. Augustei ši stovykla išskirtinė tuo, kad joje dalyvavo kartu su savo drauge. Dvigubai daugiau smagumo!

 

  Argi vėl neužsinorėsi į stovyklą kitais metais, kai prie laužo pats kepiesi skautų duonelę, tyrinėji visokius gyvius gamtoje, gaminiesi keliautojo lazdą žygiui, kuri stovyklos vėliavą, "pasimatuoji" veterinaro profesiją, leidi labaaaai didelius muilo burbulus ir gaminiesi slaimą, dalyvauji tarakonų lenktynėse ir vandens mūšyje, jodinėji arkiuku, varžaisi traukiant virvę ir dar dovanų gauni?...Tėvelių ir vaikų sukurtoje uždaroje Facebook grupėje galima peržiūrėti nuotraukas ir video, kur užfiksuotos stovyklos veiklų akimirkos.

Vaikas, vežamas namo po stovyklos, atrodydavo maždaug taip:

  

   Šiuo atveju labai tinka posakis: "laimingai vaikai - murzini vaikai". Energijos baterija  baigdavosi vežant namo (tik tuo atveju, jei be draugės. Jei su drauge, prie sankryžos stabtelėjus, automobilis net linguodavosi nuo "dviejų baterijų"(Augustės ir jos draugės) energijos. Šiuo atveju tinka posakis: "laimingi vaikai - laimingi tėvai". Neįmanoma pamiršti iš džiaugsmo spindinčių vaiko akių!

Gintarep Gintarep 14. Jul 2021, 00:39

O, taip!!! Laimė tos stovyklos! O jei dar su drauge, tai dvigubai laimės!

jaldija jaldija 13. Jul 2021, 17:08

Trumpa, bet įspūdinga jūsų stovykla.???