Vytenis pradeda lankyti darželį

Vytenis pradeda lankyti darželį

24. Aug 2020, 15:58 Kristina Kristina

Vytenis - šeimos jaunėlis, mažylis! Nors ir visai ne pastebėjom, prabėgo 2.3m kartu ir vyrukas suaugo darželiui! Artėja ruduo, kuomet Vytenis pradės lankyti lopšelį.
Šiame įraše supažindinsime Jus. Berniukas yra visiškas šėlmis! Išdykėlis, gudruolis, svajoklis. Vytenis labai aktyvus, draugiškas, žingeidus ir be galo komunikabilus vaikas. Nors 2metukai yra pereinamasis amžius, kuriuo metu dalis vaikučių jau kalba, kiti tik pradeda, o kiti net nebando... Vytenis yra tikrų tikriausias tarškalas! Kalba puikiai, fantazuoja, seka pasakas, laisvai bendrauja ir savo mintimis dalinasi tiek su vaikais, tiek su suaugusiais. Tai labai ramina mama leidžiant mažylį į darželį, kad jau galės susikalbėti su auklėtoja ir grupiokais, po darželio papasakoti įspūdžius ir pasidalinti išgyvenimais.
Vytenis - "patogus" vaikas auklėtojoms. Jau be sauskelnių, pats valgo, puikiai kalba, kaip jau ir minėta noriai bendrauja su vaikais ir suaugusiais. Labai mėgsta piešti, žaisti įvarius žaidimus, dainuoti. Žinoma, labiau patinka užsiimti savo veikla, nei daryti kas numatyta tuo metu, bet manau, kad laikui bėgant išmoks dirbti ir grupėje kartu su visais. 

Dar reikalinga pagalba apsirengti,  "mėgsta" būti rengiamas, tad ir nesiskubina mokytis, mieliau paprašo pagalbos ir laukia kol bus aprengtas.
Nors yra labai smalsus, aktyvus, kartais savo nepasitenkinimą esama situacija išreiškia cypimu, staigiai ir labai aktoriškai moka įsižeisti, nuliųsti.
Vytenis auga kartu su vyresnių broliuku, brolį išleidom pernai į darželį, šiemet keliaus kartu ir Vytenis. Bus jauniausias grupėje, tačiau jau pažįsta auklėtojas, yra susipažinęs su aplinka, grupe ir nors ne daug, bet pažįsta auklėtojas. Manau, kad tai yra privalumas ir sušvelnins adaptaciją. Tolimesniuose įrašuose pasidalinsime kaip sekasi ruoštis ir lankyti darželį. 

 

Gintarep Gintarep 25. Aug 2020, 18:15

Sėkmės ❤️❤️❤️

JulijaGlad JulijaGlad 24. Aug 2020, 17:56

Sėkmės Vyteniui 😀