Važiuojame traukinuku

Važiuojame traukinuku

20. Sep 2011, 07:30

Šią idėją, kaip galima gražiai praleisti dieną su vaiku, mums priminė Lukos mama.

 

Lukos mama fotobloge pasakoja apie pirmąją dukrytės kelionę traukiniu.

 

Iš tiesų tai puiki ir kiek primiršta idėja. Traukinių stotis - vienas iš objektų, kuris tikrai sudomins ikimokyklinio amžiaus mažylį.

 

Iš garvežių kaminų rūkstantys dūmai, bėgiai ir ilgas, it gyvatė, traukinio sąstatas, bilieto pirkimas, vagonas - tikrai suteiks mažyliui daug smagių akimirkų.

 

Net jei neplanuojate didelės kelionės traukiniu, galite su vaikučiu pavažiuoti bent vieną stotelę (pvz. Vilnius- Naujoji Vilnia, Vilnius - Trakai). Susitarkite, kad ten Jūsų lauktų tėtis su automobiliu, arba grįžkite kitu traukiniu.

 

Vilniuje dailus traukinukas važinėja maršrutu Vilniaus autobusų stotis - Vilniaus geležinkelio stotis. Kelionė trunka vos keliolika minučių, o vaikui įspūdis - garantuotas.

 

Taigi, dėkojame Lukutės mamai už puikią idėją, kaip smagiai ir nebrangiai praleisti su vaiku laisvą dieną.

{fotoblog:1722}

Kada paskutinį kartą traukiniu važiavai Tu? O Tavo atžalėlė?

rugpjutis rugpjutis 20. Sep 2011, 21:23

mums teko su traukiniu vykti ir patiko mazajai zygis 👍

20. Sep 2011, 14:30

na as jau senokai vaziavau traukiniu ir sia vasara galvoju su mazuoju reiks kur nors vaziuot traukiniu 👍

vaidlina vaidlina 20. Sep 2011, 12:46

mes važaivome birželio mėnesį su traukiniu iš Radviliškio į Šiaulius. Kelias netolimas, bet man užteko veiklos su dviem padaužiukais😀 vienam keliautojui tada buvo 1m.7mėn., o keliautojai - 4m.2mėn.

20. Sep 2011, 09:10

Mažiui traukiniu neteko važiuot, tik matyti, nes dažnai per pervažą važiuojam miestan 😉

blogietee blogietee 20. Sep 2011, 08:27

paskutinį kartą važiavau šią vasarą, ir tai buvo pirmas kartas mano mažajam Augustui, bet ne Ugnei. Ji jau buvo važiavusi traukiniu. Kelionė vyko labai sklandžiai, mažius pamiegojo, pažaidė ir visai neteko nervintis

20. Sep 2011, 08:06

Paskutinį kartą traukiniu vykau dar prieš gimstant dukrytei, prieš beveik du metus 😀 vis rezgame mintį iki Vilniaus palėkti visi trys juo, kad mažylei būtų smagi atrakcija, tačiau greičiausiai šią mintį pasiliksim jau kitai vasarai 😀 Man pačiai tas greitasis traukinys į Vilnių labiau patinka nei autobusas, tad prireikus mielai renkuosi 😀