Vasaros džiaugsmai prieš ėjimą į darželį

Vasaros džiaugsmai prieš ėjimą į darželį

24. Aug 2020, 17:47 JulijaGlad JulijaGlad

Kol didžioji dalis skaičiuoja dienas iki rugsėjo pirmosios, mes su Aleksandru bei jo vyresniąja sese Anastasija iškeliavome papramogauti ant Kakės Makės batutų, kurie šiuo metu bazuojasi po atviru dangumi, šalia prekybos centro "Ozas". Čia vaikai labai smagiai praleido laiką, tačiau tenka pastebėti, kad 1 val. pramogų tokio amžiaus vaikams pilnai užteks, nes batutas yra gana ilgas, jame yra 3 mini kalniukai-čiuožyklos (kurie labiausiai patiko ne tik vaikams, bet ir man) ir toliau eina kliūčių ruožai, tad vaikai net ir vyresni pakankamai greitai išsidūksta. Kas liečia kainos, tai 1 val. kainuoja - 6 eur, visos dienos bilietas - 12 eur, o dirba jie nuo 10 iki 21 val. (iki pat rugsėjo 6 d.). Kas maloniai nustebino, tai, jog ten galima nemokamai atsigaivinti, pramogų zonoje stovi staliukas ant kurio galima rasti didelį vandens butelį su dozatoriumi bei vienkartinius popierinius puodelius. 

Taip pat kiekvienam lankytojui organizatoriai dalino dovanų kuponus (su ledais, kava arba spurga), kuriuos galima panautoti įsigijus bilietą "Adventica" pramogų parke, esančiame -1B aukšte PC "Ozas" (beje, ten su Aleksandru jau kelis kartus lankėmes ir jam be galo ten patinka, tad artimiausiu metu dar žadam ten apsilankyti, na ir aišku tuo pačiu metu panaudosim šiandien gautus dovanų kuponus).

Po pramogų užėjome į kavinę papietauti, o vėliau Aleksandras užmigo, o kol jis miega nusprendžiau su Jumis pasidalinti savo šios dienos įspūdžiais. 

Beje, šiandien skambino iš darželio ir pranešė, jog susirinkimas įvyks rugpjūčio 31 d., tad kol kas net nežinom kelintą valandą prasidės mūsų rugsėjo pirmoji... Iki kito karto visiems!