Vakariui - 2!

Vakariui - 2!

26. Sep 2019, 21:04 lina.jo lina.jo

Na štai ir į pabaigą ketvirtoji rugsėjo savaitė. Po savaitgalio į darželį keliaujame noriai, su nuotaika, ir be ašarų. Pamėgo neštis kasdien iš namų po mašinytę. Pietų miegelį miega puikiai, valgyti darželyje valgo ir neblogai, taip sako auklėtoja, tačiau grįžta alkanas, tada griebia kas tik po ranka. Išbūna iki 17 valandos, aš tik baigusi darbą iškart lekiu pas jį, gerai, kad šalia darželis, nes laaaabai jau norisi greičiau pasiimti. Niekada neradau verkiančio ar liūdno, tačiau pati be galo pasiilgstu vaikų, po 4 metų grįžus į darbą dar reikia apsiprasti nematyti jų visą dieną. 
Ši savaitė mums ypatinga. Rugsėjo 25-ąją -  Vakariui 2 metukai!! 


Virtualioje erdvėje užvirė diskusija tarp  grupės tėvelių, ar švenčiame gimtadienius darželyje, ar ne. Aš už tai, kad švenčiame. Nepalaikau nuomonės, kad jie per maži, nesupranta ir t.t. Viską jie supranta, be galo nori dėmesio ir mažos šventės darželio kasdienybėje. Žinoma tortus ir saldumynus pasiliekame namuose, tačiau vaisių lėkštė, balionai ir kepuraitės - tikrai tas, ko užtenka dvimečio gimtadieniui darželyje. 
Ir ši diena buvo išties nuostabi! Ant spintelės radau popierinę karūną ir atviruką - miela iki negalėjimo. Vakaris buvo labai laimingas ir sakė, kad aukštai pakėlė jį! Kiek nedaug reikia iki tikros vaikiškos laimės! 


Antroji gimtadienio dalis buvo namuose, nusprendėme pasikviesti personažą į namus. Atvyko peliukas Mikis, artimiausi draugai, krikšto mama ir senelis. Gimtadienis buvo labai smagus, su daug juoko, šokių, žaidimų , šypsenų ir dovanų. Pasidalinsiu nuotraukomis iš Vakariuko antrojo gimtadienio. Taigi dabar turime tikrą šaunuolį dvimetį darželinuką! 

O kas dar dvejojate, ar švęsti gimtadienį darželyje - nedvejokite ir dovanokite vaikams nuostabių įspūdžių. O kad apsieiti be tortų ir kitų saldumynų, tereikia susitarti. 

Gražių dienų! 

lina.jo lina.jo 27. Sep 2019, 21:16

Nuoširdžiai dėkojame!! ❤️

Simonadub Simonadub 27. Sep 2019, 10:45

Sveikiname Vakari!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 27. Sep 2019, 10:24

Sveikiname gražuolį vyruką Vakarį su gimtadieniu!!! 😀