Vaikų analizė pagal nuotrauką - du berniukai

Vaikų analizė pagal nuotrauką - du berniukai

21. Oct 2014, 13:13 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Visoms "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė pasakys vaiko pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šiandien R.Vaičiulienė analizuoja du berniukus, kurių nuotraukas atsiuntė jų mamos:

Aušros sūnus:

20141021122216-49735.jpg

Tai uždaras vaikas, komunikuojantis tik pagal poreikį. Jis paklūsta taisyklėms, bent jau kurį laiką. Palaipsniškai reiktų jį atvėrinėti bendravimui, skatinti jį dalintis įspūdžiais, tam kad neužsisklęstų.

Viduje šis vaikas turi dar nerealizuoto adrenalino ir pomėgio judesiui. Tam, kad išlaisvėti ir nugalėti drovumą, siūlyčiau lankyti šokius (pramoginiai). Tiktų plaukimas, piešimas. Netiktų kovų menai, žaidimai kurie skatintų azartą.

Labai imlus įspūdžiams, tačiau su tokia informacija kaip „aštrūs filmukai“ atsargiai, tam kad nepakenkti vaiko poilsiui ir vidinei ramybei. Tokio pobūdžio informacija vaiko viduje turi susigulėti ir tam reikalingas laikas.

Jis gali gerai išmokti pamoką, tačiau atėjęs prie lentos užblokuoti šią informaciją dėl baimės.  Skatinti pasitikėjimą savimi ir pozityvų pasaulio matymą.

Markas:

20141021122232-72240.jpg

Tai pozityviai mąstantis vaikas, mylintis gyvenimą ir save. Linkęs padėti (bent jau tiek kiek jam tai įdomu), tolerantiškas, randantis kalbą tiek su jaunesniais tiek su vyresniais.

Kol kas jis pernelyg patiklus išorės informacijai, todėl gali pasiduoti draugų įtakai. Šis vaikas gali būti gabus muzikai (dainavimui). Tai scenos žmogus, jis gerai ten jaučiasi.

Šio vaiko nereikia apkrauti ypatingai aktyviu sportu ypač dėl rezultatų. Jam tiktų lengvas judesio palaikymas – stalo tenisas, ištvermei pastiprinti – dirbtinė kalnalipyba. Šaudymas (tiras), arba kamuoliuko mėtymas (jo-jo) koncentracijai gerinti.

Ekspertai
pypse pypse 21. Oct 2014, 13:34

Ačiū, įdomu bus ateityje pažiūrėti. šaudymas jam patinka ir laipiojimas, su dainavimu ir scena... kol kas tai nebent labai giliai užslėptas talentas, geriau jau paploti tiems, kurie ant scenos 😀