Vaiko analizė pagal nuotrauką: Ugnėja

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Ugnėja

25. Nov 2014, 10:50 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šiandien R.Vaičiulienė dalinasi Ugnėjos analize:

20141125111646-23351.jpg

"Dar truputį jaunoka analizei ypač pagal nuotrauką. Tačiau šiek tiek galima įžvelgti.

Sociali, bendraujanti, bet veidukas nėra apvalus, truputį pailgas -  tai rodo, kad vaikui ne tas pats kitų nuomonė. Ji atsargi ir turinti paslapčių (atkreipkite dėmesį į rankas už nugaros), jei taip daro dažnai – paieškokite ko vaikas nepapasakoja jums ir kodėl.

Jei vaikas stipriai spaudžia pirštus į kumštį stovėdamas, o ypač jei slepia nykštį, būtina atkreipti dėmesį į tai, kas jį neramina – tai bendrinė informacija, netaikoma šiam atvejui.

Gal būt jai įdomu turėti savo paslapčių, gal net kokią intrigėlę. Riesta nosis su burbuliuku (kuri dar gali labai keistis) sako, kad vaikas pasiduoda jūsų auklėjimui ir turi smalsumo. 

Aktyvi, savarankiška, gali mėgti mokyti bendraamžius, lyderiauti.

Nemaža kakta rodo būsimą (o gal net ir esamą) intelektą, gabumus analizei, protingus ne pagal amžių samprotavimus.

Kol kas man matosi, kad jai tinka labai judrūs gal net šiek tiek berniukiški užsiėmimai – kamuolio spardymas, nedisciplinuoti šokinėjimai, linksmi žavūs šokiai (ne pramoginiai). Jos disciplinuoti tikrai nereikia, atėjus laikui, ji pati tą padarys."

Ekspertai