Vaiko analizė pagal nuotrauką: Joris

Vaiko analizė pagal nuotrauką: Joris

29. Dec 2014, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visas "Mamyčių klubo" skaitytojas kviečiame atsiųsti redakcija@mamyciuklubas.lt savo vaiko nuotrauką (rekomenduojame nuo trejų ketverių metų amžiaus), pagal kurią "Personalo atrankos kitaip" įkūrėja Ramunė Vaičiulienė apibūdins vaikui tinkančius pomėgius: "Unikali galimybė: sužinok vaiko pomėgius iš jo nuotraukos"

20140922164919-13311.jpg 

Ramunė jungia įvairias technikas - veidotyros, netradiciniai saviugdos būdus ir kitus metodus, kurių pagalba iš nuotraukos ji gali jums patarti koks darbas jums tiktų, kokią profesiją pasirinkti, kaip pažinti savo viršininką ir net kaip susirasti tinkamiausią darbuotoją. "Personalo atrankos kitaip" - www.personaloatrankoskitaip.lt - tai kitoks patikrintas būdas pažinti žmones.

Šįkart - glausta Jorio nuotraukos analizė:

"Nuotrauka ne visai tinkama analizei, todėl pavyks tik keletas dalykų į kuriuos tėveliams siūlyčiau atkreipti dėmesį: tai vaiko jautrumas, prisirišimas prie mamos.

Patarimas būtų –  leiskite jam “atsirišti” pačiam, kitaip tai skatins jo užsisklendimą, taip pat jis turi polinkį į kraštutinumus. Jautrus gamtai, svetimiems žmonėms – jei jį dažnai paliksite jis tai priims žymiai jautriau nei kiti.

Ateityje jis bus pasitikintis savimi ir mėgstantis laisvę žmogus. Lavinkite kūrybiniais užsiėmimais, tiks dailė, darbeliai, ateityje gerą poveikį turės muzika."

Ekspertai