Vaikiškų kirpimų ir šukuosenų tendencijos 2015 metais

Vaikiškų kirpimų ir šukuosenų tendencijos 2015 metais

06. Aug 2014, 10:12 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Artėjant naujiems mokslo metams, vaikų kirpykla „Bambina“ pristato 2015 m. vaikiškų kirpimų ir šukuosenų kolekciją.

Kokios vaikiškų kirpimų ir šukuosenų tendencijos 2015 metais? Pagrindinė ir pati svarbiausia – tai, kas vaikui tinka individualiai, atsižvelgiant į plaukų tekstūrą, veido bruožus ir galvytės formos ypatumus.Tačiau, jei jau kalbėti apie madą, tai „Bambina“ kirpyklos meistrai siūlo naujus ir patobulintus kirpimus, ir šukuosenas.

Šukuosenos  transformacija – „karšta“  naujovė šį sezoną. Tokiai transformacijai užtenka ir vieno plaukų smeigtuko ar gumytės. Mergaitėms pakanka suformuoti „gėlytę“ tiesiog iš plaukų ir ją pritvirtinti smeigtuku. Greita ir labai gražu. Ilgą berniukišką kirpimą vienos plaukų gumytės pagalba galima paversti stilinga uodega, kuri leis vaikui netrukdomai užsiimti vaikiškais žaidimais.

Kirpimuose ir toliau išlieka kontrastai, juos galima išryškinti įrėminant griežta kontūro linija. Didelis dėmesys skiriamas plaukų augimo linijai, jos išretušavimui. Keičiasi ir ilgų plaukų viršugalvyje formavimas - labiau atgal, o ne į šoną.  Norite suteikti šukuosenai žaismingumo?  Išskustas skyrimas  - puikus pasirinkimas. 

Foto: Fotoalėja

Drabužiai: Flaxkids