Tu ne viena! Į pagalbą skuba www.vaikuenureze.lt!

Tu ne viena! Į pagalbą skuba www.vaikuenureze.lt!

07. Jul 2014, 08:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Vaikų enurezė - dažna vaikystės palydovė. Nors apie ją ir kalbama nedaug bei fragmentiškai, problema nuo to nesumažėja. Lietuvoje statistika, kiek vaikų serga enureze (nevalingu šlapinimusi į lovą), nėra viešai žinoma.

Primename, kad veikia interneto svetainė www.vaikuenureze.lt, skirta vaikų šlapimo nelaikymo problemai!

Tačiau statistika panaši visame pasaulyje. Manoma, kad apie 10 procentų, vadinasi, kas dešimtas vaikas, sulaukęs 7 metų, šlapinasi į lovą. Kai kuriose šalyse tai vadinama antra po alergijos visuotine vaikų sveikatos problema.

Labai daugelyje šeimų naktinio šlapinimosi problema yra „tabu“ tema. Šeimoms gėda, jos abejoja, gal yra pačios dėl to kaltos ir kažką ne taip padarė. Kadangi šeimoms trūksta informacijos apie vaikų enurezę, jos požymius bei pagalbos būdus, neretai pagalbos tokiems vaikams kreipiamasi vėlai.

Problemos nutylėjimas, laukimas, kad ji praeis savaime ir savigyda – trys priežastys, dar pagilinančios problemą.

Ką rasite šioje svetainėje?

Puslapyje rasite visą informaciją apie nevalingą vaikų šlapinimąsi, to priežastis bei pagalbos būdus! Jeigu turite klausimų, į juos atsakys patyrę specialistai.

Kaip gali padėti susidoroti su šia problema ypatingos, vienkartinės, naktinės kelnaitės vaikams - DryNites?

Vaikai, kurie šlapinasi į lovą, labai kietai miega. Jie paprastai nejaučia fiziologinio organizmo poreikio, kuris verčia keltis ir eiti į tualetą. Kieto miego metu nekontroliuojama šlapimo pūslė.

Vienkartinės, naktinės kelnaitės vaikams - DryNites® apsaugo patalynę, tačiau vaikas drėgmę jaučia – tokiu atveju jis suvokia, kas nutiko naktį. Pamažu DryNites® padės susidoroti su gėda ir baime dėl šlapios patalynės, kartu padedant suvokti, kad naktį įvyko šlapimo nelaikymas.

DryNites® 3 - 5 metų amžiaus vaikams!

35b

35m

 

DryNites® 4 -7 metų amžiaus vaikams!

47b

47m

DryNites® 8 - 15 metų amžiaus paaugliams!

 

 

Užeik į  www.vaikuenureze.lt ir papasakok apie ją draugei! Tegul informacija pasiekia tuos, kam ji labiausiai reikalinga!