Timėjos dalyvavimo projekte pabaigtuvės

Timėjos dalyvavimo projekte pabaigtuvės

13. Oct 2019, 21:33 Raminta L. Raminta L.

Nors ir kaip visi gąsdino, kad bus labai sunku, bet iš tikrųjų ta pradžia nebuvo tokia sunki ir baisi. Kai tiek neigiamos patirties iš aplinkos, aš tikrai labai jaudinausi ir nerimavau. Timėja yra judri, tačiau nelabai mėgstanti dideles kompanijas, todėl buvo neramu, kaip ji elgsis, kai vienoje vietoje bus daugiau negu 10 vaikų. Nusiraminau, kai susipažinome su auklėtojomis ir kai pasidalinau savo nuogąstavimais. Auklėtojos tikrai labai stengėsi, kad pradžia būtų kuo lengvesnė.

Dukra į darželį visada eina labai noriai, dar taip nebuvo (tfu, tfu, tfu), kad paklausus ar nori į darželį, ji pasakytų, kad ne.

Sunkiausia kol kas į darželį išsiruošti, nes Timėja papusryčiavusi dar labai nori namie pažaisti, o tėčiui jau būna laikas važiuoti į darbą.

Mūsų šeimai labai pasiteisino, kad dukrą į darželį lydėdavo tėtis.

Tėtis pasakojo, kad į darželį jie keliauja su dainomis ir jau einant per gatvę, tėtis Timėją moko kaip pereiti ją saugiai. Atėjus į grupę, Timėja be problemų atsisveikina su tėčiu, kartais pamiršdama ir bučkį duoti, nes įsikimba auklėtojai į ranką ir eina žaisti. Kai po darbo atvažiuoju jos pasiimti, ji tiesiog įskrenda į mano glėbį ir iki automobilio jau turiu ją parnešti, nes nenulipa nuo rankų.

Lankydama darželį, Timėja išmoko puikiai valgyti pati ir jau nebesileidžia būti maitinama. Labai mėgsta žaidimus lauke, todėl kai tik auklėtoja pasako, kad metas eiti į lauką, Timėja palieka visus žaislus ir lekia pasiimti kastuvėlio. Išmoko dainuoti ,,Du Gaideliai“ ir dabar šita daina skamba visur, kur tik mažoji beeinanti.

Labai linkiu kuo daugiau teigiamo nusiteikimo ir kad visų adaptacija darželyje būtų kuo paprastesnė ir greitesnė.