Tėčio diena - pramoga šeimai

Tėčio diena - pramoga šeimai

05. Jun 2017, 09:50 Kristina B. Kristina B.

Tėčio diena yra tikrų tikriausias šeimadienis. Svarstydami ką veikti, leidome lemiamą balsą tarti didžiajam ir taip nutiko, kad jis išsirinko baseiną. Nenuostabu, senai jame buvęs, tai išsiilgo pasidūkimo vandenyje. Šį kartą vykome į Birštoną. Sanatorijoje Tulpė yra puikus baseinas su nusileidimo čiuožykla, pirtele, džiakuzi ir net mažu varlinuku. Savaitgaliais suaugusiam 9 eur, o vaikams 4 eur, leidžiama siausti 1,5 val, kas mūsų nuomone yra užtektinai.

20170605094813-54975.jpg

Aš su mažuoju pasukau į moterų persirengimo kambarį, o abu vyrai į vyrų. Moterų persirengimo kambaryje yra motinos ir vaiko kambarys, bet buvo užrakintas, o aš nenusiteikusi ieškoti raktų, tai apsėjom be jo. Ne itin patogu, bet įveikėm tą iššūkį. Tik štai nusiprausti po dušais ant rankų laikant vaiką yra neįmanoma, mat ten viena ranka reikia laikyti įspaudus, kad bėgtų vanduo. Ai, tiek tos. Mažas, nors ir nedaug  temiegojęs, baseine atsigavo ir varlinuke mes taškėmės iš širdies, kol vyrai siautėjo po didijį baseiną.

Po baseino važiavome namo, nors labai norėjau apžiūrėti Birštono įžymybes, deja, neišsimiegojęs mažius, neleido mums daryti tokių lankų. Prisipylėme tik Vytauto vandens iš biuvetės.

Nepaisant nevisai įgyvendintų planų, šeimadienį užskaitome!