Suteik vardą savo daiktams! Laimėk vardines etiketes savo vaikučiui!

Suteik vardą savo daiktams! Laimėk vardines etiketes savo vaikučiui!

20. Nov 2013, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Tėveliai dažnai susiduria su problema, jog vaikas pameta savo daiktus, drabužius, ar palieka juos parke ar žaidimų aikštelėje. Taip pat daug rūbų ir asmeninių daiktų pasimeta, susimaišo ugdymosi įstaigose. Pedagogams tikrai kyla sunkus uždavinys įsidėmėti 20 ir daugiau vaikų aprangą, bei sudėti ją į reikiamą spintelę ugdymo įstaigoje.

Vardinės etiketės – tai naujas produktas Lietuvos rinkoje, skirtas vaikų rūbams ir daiktams žymėti. Tačiau tai nėra naujovė Skandinavijos šalyse ir Vakarų Europoje, kur ugdymo įstaigos jau senai rekomenduoja tėveliams žymėti vaikų daiktus.

Tad šios problemos sprendimui Vardoetikete.lt rugpjūčio mėnesį pirmieji Lietuvoje pristatė vardinius lipdukus/etiketes skirtas žymėti vaikų rūbus, daiktus ir avalynę, kurias vartotojas susikuria pats. Kad etiketės būtų žaismingesnės juose įrašomas ne tik vardas ir telefono numeris bet ir galimybė pasirinkti paveikslėlį, kuris patiks Jūsų vaikui. Tad, net nemokantys skaityti mažyliai, visuomet atskirs savo daiktus pagal pasirinktą paveikslėlį.

Vardoetikete.lt siūlo tris rūšis etikečių, kurios nėra popierinės, o pagamintos iš specialios austinės medžiagos:

Etiketės drabužiams - pritaikytos klijuoti ant drabužių buitiniu lygintuvu tiesiog Jūsų namuose, ir tolimesniame drabužio naudojime nenusiskalbia, nenusiplauna.

20131118174252-12883.jpg

Etiketės daiktams, tokios pat sudėties, tik turinčios kitokį klijų padengimą ir ant daiktų klijuojamos paprastu būdu. Šios etiketės ir toliau išlieka atsparios vandeniui ir net plovimui indaplovėje.

20131118164436-87998.jpg

Etiketės avalynei, šios etiketės patiria ypač didelę trintį, ir šioms etiketėms skirtas papildomas apsauginis sluoksnis užtirinantis jog etiketės užrašas nenusitrins.

Šiam išskirtiniam produktui, buvo sukurta ir tebetobulinama (diegiamos papildomos spalvos ir užsienio kalbos) internetinė el. parduotuvė, kuri pritaikyta tik šio produkto pardavimui. Su galimybe susikurti vardines etiketes, ir iškart matyti kaip jos atrodys.

Vardoetikete.lt siekia išspręsti pametamų daiktų problemą ir palengvinti darbą ugdymo įstaigų pedagogams.  Be to šių etikečių panaudojimas yra labai platus, ta galimybė žymėti drabužius ir daiktus senelių namuose, sportines aprangas sporto klubuose, taip pat įvairius darbo įrankius ar net vienodus kavos puodelius didesniame kolektyve.

Plačiau: www.vardoetikete.lt

Nori turėti tokias vardines etiketes?

Tereikia komentaruose parašyti - Kur Tavo šeimai labiausiai prireikia vardinių etikečių?

Taigi parašykite - kur tokios etiketės su vaikučio vardu praverstų: jei ant vaiko daiktų - kokių, gal drabužių, avalynės ir pan?

Vardoetikete.lt net TRIMS MAMOMS padovanos Nuolaidų Kodus po 29 litus vardinėms etiketėms įsigyti!

LAIMĖTOJAS TRAUKSIME lapkričio 20 d.,trečiadienį!

 

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 20. Nov 2013, 12:10

Dėmesio! Laimėtojas rinksime 15 val.!!!

20. Nov 2013, 00:40

jau buvau radus internete,planavau uzsakyti,bet ...pagailejau pinigeliu,pamaniau,gal kita menesi...,bet kur tau,juk Kaledos arteja,tai tikrai neuzsakysiu,todel bandau laime,(o gal? juk Kaledos stebuklu metas ir mano maziai ras po eglute vardinius lipdukus 😃D) Martynui tai reikia darzelyje,batus atskiria savo,bet va yra grupeje berniukas,turintis tokiu paciu drabuzeliu...o dukryte tai siaip pameta mokykloje ir nesuranda parkeriu,trintuka jau trecia pamete,svarbiausia ,kad kaklaskare tai pastoviai kazkur uzmirsta,kadangi jie nepazymeti kieno,tai niekas nezino rades kam ta daikta grazint.Pirmoje klaseje pati spausdinau,karpiau ir klijavau ant kiekvieno dukrytes daikto,isskyrus sasiuvinius,nes jie buvo uzrasyti 😃 o kad nenusiskalbia,tai maciau ant devetu rubeliu su nelietuviskais vardais,laaabai sunkiai nusikrapsto.👍

19. Nov 2013, 16:30

nu as jas naudočiau dukrytės indams ,ji turi vaikišką indų komplektėlį ,bet jai jis visai nepatinka,ji ima iš spintelės kur visos lėktes mūsų būna,tai manau ,pamėgtų su tokiais lipdukais ,juk kažkas naujo žavi vaikučius😀👍

19. Nov 2013, 15:04

Mums taipogi praverstų tiems daiktams, kurie skirti dėvėti darželyje, dažniausiai - avalynė, nors kiekvienas vaikas turi savo spintelę, kuriozų gali nutikti. Kartą parsivedžiau be kojinių, nes kitas vaikutis apsiovė, pasitaiko 😀 Na ir žinoma labai naudinga būtų pažymėti būtent sūnaus daiktus - turi savo stalčiuką, kuriame visos priemonės, bet yra vienodų, o kai visi vaikučiai piešia, dažo - kartais gali susimaišyti, tad toks išradingas pažymėjimas labai praverstų ir būtų išvengta vaikų ginčų.

19. Nov 2013, 13:04

Mes irgi naudotume darželyje, bet ne kad auklėtojos nesumaišytų, o kad tėtis žinotų, kuriais batai vaiką auti. Buvo atvejis, kai parvedė iš darželio su kito vaiko batukais - paklausė vaiko ar čia jo, o tas galva palingavo 😀 Auklėtoja sakė, kad ne pirmas atvejis panašus 😀 Tad mums etikečių reikia nepastabiam tėčiui 😀 😀 😀

19. Nov 2013, 10:47

Vardiniai lipdukai labai praverstų lankant darželį, ypač būrelius.
1 . vienas iš pavyzdžių lankant šokių būrelį, visų vaikučių šokių tapkutės vienodos, būna , kad manasis grįžta su skirtingų dydžių tapkutėmis ar pvz. abi tapkutės kairės pusės 😀
2. kasmet į darželį metų mokslo pradžioje reikia atnešti įvairių priemonių (pieštukų, sąsiuvinių ir ttt) dažnai būna, kad mamos superka vienodas priemones, vaikai susimaišo, pykstasi ir ttt, dabar aš visur klijuoju sūnaus vardą atspausdintą kompiuteriu, čia manau pagelbėtų vardinės etiketės.
3. dukrai praverstų mokykloje, taip pažymėtų savo vadovėlius, atlasus, nereiktų rašyti ranka ie lengva būtų atskirti 😉

19. Nov 2013, 10:30

Oj mes dažnai išsiskiriam su drabužiais tai kartais būną problema kol atrandam 😀 Taip pat ir su žaislais sesutės nepasidalina kur vienos kur kitos tai prasideda peštynės, viena sako če mano - kita šaukiai ne mano. Tad manau tokie vardiniai lipdukai praverstų. 😉