Susipažinkime: Silvestras - būsimas pirmokas :)

Susipažinkime: Silvestras - būsimas pirmokas :)

17. Aug 2017, 14:42 saulelydis123 saulelydis123

      Jau greit greit į mūsų visų kasdienybę pasibels rugsėjis. Baigsis nerūpestinga vasara ir prasidės mokslo metai. Vieniems tai bus grįžimas į darželį ar mokyklą, o kitiems- pirmi nedrąsūs žingsniai, naujas gyvenimo etapas. Mūsų šeimoje šiais mokslo metais taip pat permainos - dar vienam mūsų džiaugsmui ši Rugsėjo 1oji , bus pati pirmoji mokykloje. Tad susipažinkime - būsimas pirmokas SILVESTRAS .

         Kai reikia pasakot apie savo vaiką net nežinau nuo ko ir pradėti. Silvestras domisi viskuo - lanko popchorą, dailę,jam patinka visi menai. Mūsų sūnui labai patinka aktyvus gyvenimas - koncertuoti įvairiuose renginiuose, dalyvauti įvairiuose konkursuose(ne tik muzikos, dailės , bet ir daugelyje kitų) ir aišku būti įvertintam bei gauti medalių , diplomų. Net Silvestro auklėtoja jį apibūdina kaip grupės variklį.

            Taip pat Silvestras mėgsta knygas, mėgsta kurti , konstruoti, iš paprastų kasdieniškų dalykų sukurti savo ,, išradimus,, ,mėgsta leisti laiką gamtoje. Kadangi gyvenam savo name ir aplink gamtos apsuptis, tai nesunku tą padaryti kiekvieną dieną . Tad drąsiai galiu sakyti, kad Silvestras yra gamtos vaikas , kuriam buvimo  gamtoje niekad nebus per daug. Labai myli gyvūnus. Namuose turim šunį , katiną , katytę, kurie visi mūsų namuose atsirado, kadangi neturėjo savo šeimininkų. Jei tik galėtų Silvestras priglaustų visus beglobius gyvūnus, bet supranta, kad tai neįmanoma. Tačiau turi svajonę užaugęs savanoriauti gyvūnų prieglaudoje. Iš gyvūnėlių dar turim ir žiurkėnų.

         Pasakojant apie Silvestrą negalima būtų nepaminėti, jog jis yra labai žingeidus vaikas, norintis save išbandyti daugelyje veiklų. Silvestras visad siekia savo užsibrėžto tikslo - jam niekad NEGALI NEPAVYKTI. Norėdamas kažką išmokti, jis būtinai taip ir padarys , net savarankiškai, jei reikės kad ir ne iš pirmojo ar antrojo bandymo, bet visada stengsis tol, kol jam pavyks. Kaip pavyzdį galime paimti ir gimnastikos pamokas, kadangi Silvestras nelanko gimnastikos užsiėmimų, bet labai jais susidomėjo, todėl įsijungęs vaizdinę medžiagą gimnastikos pradžiamokslio mokosi pats ir visad mokosi tol, ko jam išeina padaryti gimnastikos pratimus. Ir savarankiškas mokymasis jam išeina į naudą- pradžiamokslis kaip ir išmoktas. Kur tik beeina visiems džiaugiasi savo savarankiškų treniruočių pasiekimais ir labai laukia, kada pradės eiti į mokyklą ir ten mokytis gimnastikos kartu su bendraminčiais ir gimnastikos mokytoja .

          Mūsų Silvestras labai judrus sportiškas vaikas ir kaip tik mokykla , kurią jis lankys yra tarsi išsirinkta pagal jo savybes - Lietuvos sporto universiteto Kėdainių Aušros progimnazija. Vien pavadinimas jau šnibžda, kad tai neabejinga sportui mokykla. Mokykloje ne tik gausu sporto būrelių, bet ir gausu pačių pamokų susijusių su sportu- pavyzdžiui privalomos plaukimo pamokos .Arba šachmatų pamoka- ar esate girdėję apie tokias pamokas mokyklose? O gal ir pas Jus yra tokios? Silvestras labai laukia, kada ne tik pradės mokytis, bet ir įsilies į sporto gyvenimą. Juolab , kad visai netyčia pakliuvo ir į sportinę klasę - tai sužinojus, būsimo pirmokėlio džiaugsmui nebuvo ribų :)

           Mokyklos nesirinkom specialiai, šioje mokykloje mokosi mūsų šeimos vyresnėliai,tad tikrai nebuvo ilgų svarstymų, kur mokytis leisti savo vaiką. Silvestras jau eidamas paskutinius metus į darželį jau nuolat kalbėjo apie mokyklą ir laukė, kada galės su dičkiais kasryt važiuot į mokyklą. Todėl tas naujas etapas Silvestrui manau bus tarsi natūrali kasdienybė, ilgai laukta ir pagaliau sulaukta. Taip galvoju aš, taip nusiteikęs Silvestras. O kaip bus, pamatysim :)

                MOKYKLA, AŠ ATEINU!

20170817144132-37834.jpg

saulelydis123 saulelydis123 18. Aug 2017, 21:38

Ačiū,mielosios, už tokius gražius linkėjimus ❤

Sonrisita Sonrisita 18. Aug 2017, 18:31

Koks šaunuolis berniukas 😀 įdomių ir kūrybingų būsimų pamokėlių 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 17. Aug 2017, 23:37

Kaip smagu iš arčiau susipažinti su Silvestru 😀 Puikus vaikas, toks aktyvus ir žingeidus, tik didžiuotis tokiu sūnum! Sėkmės Silvestrui ir lauksim kitų įrašų 😀

Natele Natele 17. Aug 2017, 22:04

Kaip greitai užaugo 😀. Sėkmės būsimam pirmokėliui 🌷

saulelydis123 saulelydis123 17. Aug 2017, 20:14

Ačiū,floryte. Ačiū ,jaldija-tikiuosi,kad jo entuziazmas visame kame augti su metais tik didės,augs kartu 😀

floryte floryte 17. Aug 2017, 19:47

Silvestras atrodo vyresnis nei pirmokas. Sėkmės šiam šaunuoliui!👍🌷

jaldija jaldija 17. Aug 2017, 15:30

Koks šaunus šis būsimas pirmokas👍
Sėkmės jam ir toliau tobulėjant, atrandant vis naujų įdomių sričių🌷🌷🌷