Susipažinkime - mano dukriukas Meidukas ir jos paruošimas naujam gyvenimo etapui

Susipažinkime - mano dukriukas Meidukas ir jos paruošimas naujam gyvenimo etapui

16. Aug 2021, 23:03 Ernesta V Ernesta V

Sveiki, esu dviejų vaikučių - 3,6 metų Mato ir 2,1 metų Meidos mamytė. Mūsų pagrandukė nuo rugsėjo 8 dienos pradės keliauti į darželį:) Žinau, kad bus nelengva adaptacija, nes Meida - tikra mamytės uodegytė:)

Šiaip abu vaikai uodegytės:)) Bet Meida ir su vaikais žaidžia, ir su suaugusiais bendrauja (stengiuosi mokyti, kai ateinam į parduotuvę, į svečius, ar sutinkam pažįstamus, kad sveikintųsi, atsisveikintų). Nuo praeitų metų, kai brolis mokėsi nuotoliniu būdu (darželio auklėtojos karantino metu užduotėles atsiųsdavo), Meida sėsdavo ir kartu darbelius darydavo. Labai gabi, labai mėgsta knygeles vartyti.

Turime Kakės Makės abėcėlę, pagal kurią mokosi raideles ir jau žino mamytės, tečio, babos raideles. Kai paklausi koks tavo vardas, pasako - mergaitė Meidutė:))) Kai paklausi, ar nori į darželį, visada sako taip: močiutė Meidai pasiuvo ir kuprinytę į darželį (dar parodysim), visada užsideda ir sako - einu į darželį:) 

Rinktis darželio ilgai neteko, nes gyvename prie pat Jonavos lopšelio-darželio "Dobilas", ir visi pažįstami neturi nusiskundimų, tik geri atsiliepimai. Kol brolis būdavo darželyje, Meida visada pro langą stebėdavo vaikus. O kai eidavome pasiimti brolio, net išeiti nenorėdavo iš darželio:)) Tad kai pradėjo lankyti sūnus, net nebuvo minčių Meida leisti į kitą darželį.

O po susirinkimo su auklėtojomis išvis esu labai rami. 

 

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 23. Aug 2021, 10:34

Visoms dar sykį primenu: PAGRINDINĖ NUOTRAUKA turi būti HORIZONTALI, nes kitaip sistema ją apvers, o jei neturite, tuomet kompiuteryje ją pakoreguokite - "nukirpkite", kad būtų horizontali. Ir dar - kai keliate foto į patį tekstą, jas šiek tiek sumažinkite, kad irgi neapsiverstų 😀

Simonadub Simonadub 23. Aug 2021, 10:33

Sekmės?