Knyga "Šuo ir jo berniukas" priartino Saulės svajonę

Knyga "Šuo ir jo berniukas" priartino Saulės svajonę

07. Dec 2015, 06:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ką čia slėpti - Nieko rimto knygos mums labai patinka - tiek Saulei, tiek man. Vos į namus atkeliauja naujas egzempliorius, dukra puola jį apžiūrinėti iš visų pusių, paskaito, kas parašyta iš abiejų knygos pusių, pavarto, pauosto (tiesa, iš manęs paveldėjo šį įprotį, nes man labai patinka prikišti nosį prie naujos knygos puslapių ir įtraukti į save jų kvapą :) ir tik tada ima skaityti.

Na ir atiduodu Saulei į rankas naujos knygos "Šuo ir jo berniukas" recenziją:

20151206190237-64199.jpg

Įdomus pavadinimas. Kodėl Šuo ir jo berniukas, o ne Berniukas ir jo šuo? Jums nekilo tokia mintis? Man kilo, bet kantrybės, tuoj sužinosite..

Man labiausiai patiko šuniukas Šlakelis. Jis buvo kitoks nei kiti šunys, jis draugavo tik su Halu ir Pipa. Paaiškinsiu, kas toks Halas - tai berniukas, kuris visada svajojo turėtų šuniuką. Ir kartą per gimtadienį tėtis nutarė jam išnuomoti šuniuką iš "Augintiniai be rūpesčių". Tai buvo neveislinis šuo, bet Keilė, kuri ten dirbo, sugalvojo jam naują veislę - kad jis nuo šiol bus totnamo terjeras (nors tokios veislės iš tikrųjų nėra).

Berniukas labai apsidžiaugė, bet po kelių dienų turėjo jį atiduot, nes šuniukas juk buvo išnuomotas, o Halas galvojo, kad šuniukas bus su juo visą gyvenimą. Na ir ką, tada jis sugalvojo pabėgti kartu su Šlakeliu pas senelius su savo drauge Pipa. Įsivaizduojate, ji išleido visus šunis iš tų prieglaudos namų, nes jai jų visų labai pagailo. Turbūt ir man būtų jų gaila, jei pamatyčiau juos uždarytus.

Tie šunys keliavo kartu su Halu ir Pipa. Jie aplankė vaikų globos namus, kaimą, cirką, vienuolyną. Taip visi šunys susirado namus: globos namuose pasiliko mažas šunelis Liči, kaime - aviganė Hanė, cirke - pudelis Francina, o vienuolyne - didelis šuo Otas.

Kai Halas nuvyko pas senelius, jie pranešė jo tėvams, kur jis. Nuo tada Halui tėvai leido laikyti Šlakelį.

Man ši knyga labai patiko, nes aš irgi labai labai noriu šuniuko, tačiau kol kas mama sako, kad mes negalime jo laikyti, bet žinau, kad tikrai mano svajonė išsipildys.

20151206190323-26719.jpg

p.s. Ai vos nepamiršau, kodėl toks pavadinimas "Šuo ir jo berniukas" - todėl, manau, kad šuo gal svarbesnis, na apie jį daugiausiai kalbama knygoje...

Loreta_K Loreta_K 08. Dec 2015, 00:38

Mums taip pat patinka "Nieko rimto" knygos, viena mylimiausių leidyklų 😍 Manau visi vaikai pritartų idėjai - išsinuomoti šunį visam laikui, ypač manasis Gediminas... 😀

07. Dec 2015, 22:33

Labai gražiai piešia mažoji dailininkė🌷

floryte floryte 07. Dec 2015, 21:34

Niekada nenustok tikėti savo svajone ir ji būtinai išsipildys🌷. Labai gražus, spalvingas tavo piešinys👍

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 07. Dec 2015, 21:24

👍😀 Išnuomoti šunį - va čia tai idėja... 😃😃 😃