Štai ir atėjo metas į darželį!

Štai ir atėjo metas į darželį!

19. Aug 2020, 12:48 JulijaGlad JulijaGlad

Sveiki, štai ir mūsų darželinukas - Aleksandras, kuriam šiuo metu yra 2 metai ir 1 mėn., jis yra be galo aktyvus bei smalsus berniukas, jam viskas įdomu, ypač patinka aktyvios pramogos (mėgsta žaisti mini futbolą, maudytis su tėvais baseine, šokti). 

Ėjimas į darželį - tai naujas bei labai svarbus gyvenimo etapas tiek Aleksandrui , tiek mums tėvams. Mažylio lauks daug įvairių bei įdomių iššūkių, kurios mano manymu jis sėkmingai įveiks, nes vaikas yra užsispyręs ir siekiantis savo tikslo iki galo. Taip pat Aleksandras yra labai komunikabilus, todėl manau darželyje jis turėtų greitai susirasti naujų draugų. Neramina tik tas momentas, kad Aleksandras dar iki šiol niekaip negali atprasti nuo čiulptuko (nors šiuo momentu mes tėvai stengiames čiulptuką vis dažniau slėpti), kuris jam yra tarsi mamos pieno "pakaitalas", nes vos prieš porą savaičių nutraukiau maitinimą krūtimi, o tai buvo didžiulis stresas Aleksandrui.

Aleksandras keliaus į Vilniaus darželį-lopšelį "Ramunėlė". Darželį gavome pakankamai lengvai. O išsirinkome būtent šį darželį, nes jis yra arčiausiai mūsų namų bei jį rekomendavo nemažai mūsų draugų, tad manau viskas bus gerai. Vis su vyru pakalbam su Aleksandru, kad greitai jis keliaus į darželį, bet mažylis reaguoja ramiai, nes kol kas net neįsivaizduoja kas yra tas "darželis", nors vyresnioji dukra vis grįždama iš darželio papasakodavo apie dienos įvykius darželyje. Tikimės, kad darželis bei ten esama atmosfera Aleksandrui patiks ir adaptacija praeis sėkmingai ne tik mums , bei ir kitiems projekto dalyviams. Sėkmės visiems naujame gyvenimo etape!

 

JulijaGlad JulijaGlad 24. Aug 2020, 17:50

Širdingai dėkojam 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 23. Aug 2020, 17:06

Sėkmės Aleksandrui! ♥

JulijaGlad JulijaGlad 21. Aug 2020, 20:17

Dėkojame! 😀

floryte floryte 20. Aug 2020, 17:53

Sėkmės Aleksandrui darželyje!?