Smagiausias Jokūbo 4-asis gimtadienis!

Smagiausias Jokūbo 4-asis gimtadienis!

04. Apr 2022, 14:38 ViktorijaBudene ViktorijaBudene

Praėjo 4-asis Jokūbo gimtadienis! Koks jau didelis mano vaikas, negaliu tuo patikėti, o dar labiau stebina, jog šiemet  grįšiu į darbus, nes mažoji Elena taip pat lankys darželį.

Ankstesnius Jokūbo gimtadienius šventėme namuose, du iš jų buvo karantino sąlygomis, tad tik paminėjome mūsų šeimos rate. Šiemet vaikai patys dalyvavo dideliuose gimtadieniuose, kuriuos rengė žaidimų kambariuose. Mačiau, kaip visiems vaikams patiko, kokios emocijos, tad 4-ąjį Jokūbo gimtadienį nusprendėme surengti su būriu draugų taip pat žaidimų kambaryje. Pasirinkome "Šunyčių" temą, nes Jokūbas didelis gerbėjas, nors jam ir "Žmogus Voras", ir "Žaibas Makvynas", ir "Kakė Makė" ir t.t. patinka.Vardinčiau ir vardinčiau :)

Kažkiek puošėme pagal temą, bet svarbiausia, jog dalyvavo didelis būrys draugų. Tik keletas lauktų svečių dėl ligų negalėjo atvykti. Vaikai išsidūko, man buvo ramu, jog nenuneš namo stogo. Tortas suvalgytas, dovanų gauta, įspūdžių pilna visiems metams :D

Pasibandėme tokį šventimo būdą, patys kiek nuvargome, nes pagal amžių vaikai dar maži, kad drąsiai patys eitų, o žaisti nori, tad teko visur lipti, karstytis kartu su jais.  Jautėmės kiek "išsunkti", bet patogu, jog susidėjai tik vaišių likučius, kurių liko nemažai, nes nebuvo, kam valgyti. :) Vaikai atbėgdavo tik atsigerti. Nepavadinsi net likučiais :) Galbūt būtų didesnis bendrumas tarp vaikų ir tėvų, jeigu būtų viena zona, mes rinkomės, kur turime savo atskirą vaišių zoną, o visos pramogos bendros. Kitąmet išbandysime kitus variantus :) 

Dabar artėja Elenos 2m. gimtadienis. Gal kas pasidalintų, kur Vilniuje galima surengti šventę ir pagal vaikų amžių būtų veiklų, nes turime draugų ir 1 metukų, ir 13 metų :D

Ačiū.

 

Linkėjimai,

Viktorija

 

ViktorijaBudene ViktorijaBudene 05. Apr 2022, 09:09

Ačiū už sveikinimus 😀

jaldija jaldija 04. Apr 2022, 23:20

Sveikinimai su 4-uoju gimtadieniu ???

floryte floryte 04. Apr 2022, 21:40

Sveikinimai Jokūbui???!