SAVAITGALIO KONKURSAS: Papasakok, kas ir kaip nusineša dantukus Tavo namuose

SAVAITGALIO KONKURSAS: Papasakok, kas ir kaip nusineša dantukus Tavo namuose

18. Nov 2013, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveikos sugrįžusios į Mamyčių klubo portalą! Jau tapo tradicija - po MK laidelės užsukti čia ir laukti naujo konkurso bei dovanėlių :) Džiaugiamės jūsų aktyvumu ir skelbiame naują savaitgalio mini konkursiuką.

Šįkart laukiame jūsų pasakojimų:

Kas ir kaip nusineša dantukus jūsų namuose?

Papasakokite ir smagiausių istorijų autores apdovanosime

 unikaliu Mamyčių klubo puodeliu ir Stephen Joseph raktų pakabuku!

Dėmesio! Jūsų istorijų laukiame arba čia, komentaruose, arba atskirų blogų su nuotrauka per savo profilį (pasirinkite rubriką "Ikimokyklinukas" ir žymas "Konkursas" bei "Dantukų abėcėlė").

Istorijų laukiame iki pirmadienio, lapkričio 18 d., 14 val.


neri neri 18. Nov 2013, 09:39

Pas mus dantukus paimdavo pelytė ,o už dantuką palikdavo pinigėlį . Tik bėda ta ,kad dantukai patys neiškrisdavo , tekdavo kreiptis į stomatologą pagalbos ,labai jau tvirtai laikydavosi .Kai pirmą kartą nuėjom pas stomatologą ,gydytoja dantuką ištraukė ir paklausė ,ar atiduosi dantuką pelytei , ar gydytojai ,dukra pasakė ,kad pelytei ,tada gydytoja dantuką įvyniojo į servetėlę ir atidavė . Kai kitą kartą nuėjom pas gydytoją ,dukra pati pasigyrė ,kad jai pelytė paliko pinigėlį ,ir pasakė , kad ir kitą dantuką ji norės parsinešti .

17. Nov 2013, 11:49

Vieną šiltą vasaros dieną atostogavome prie jūros.Dominykui klibėjo antras dantukas,laukėm kada iškris,kad aplankytų dantukų fėja. Dominykas nuejo maudytis į jūra ir tuoj parbėgo,nes iškrito dantukas į jūrą ir nespėjo jo pagauti,bangos nusinešė jį.Tada labai sunerimo,kaip dabar dantukų fėja jį aplankys ir kaip ji pasiims tą dantuką:-) Papasakojom,kad fėjos viską randa ir jį būtinai šianakt aplankys.Ryte atsikeles greit šoko žiūrėti ar fėja jį aplankė ir rado paliktą pinigėlį,labai džiaugėsi,kad fėja jūroj rado dantuką ir jį aplankė.

16. Nov 2013, 12:56

Pirmas dantukas mum iškrito darželį tai yra prieš porą mėnesių, šektiek ji išsigando, nes kai valgė pradėjo klibėti po to su liežuvių jį išstūmė, tai šektiek baimės buvo, nes ir kraujo šektiek buvo. Tai kai atėjau į darželį parsivesti namo tai, buvo pilna ispūdžių iš kart puolė pasakoti kas atsitiko pilna emocijų buvo. Sakė visi vaikai irgi puolė žiurėti kaip če atrodo tas dantukas ir kas atsitiko 😀 Tai dantuką susivyniojo ir parsinešė namo eidama miegoti po pagalve pasidėjo, tai ryte atsikėlus pamatė, kad dantuko nebėra o vietoj jo yra pinigėlių tai taip pat džiaugsmo buvo, iškart pradėjo planuoti, ką če pirks ar taupys tuos pinigėlius, ir kaip kitus dantukus padės po pagalve,kad vėl ateitų dantukų fėja ir dar atneštų pinigėlių. Tai dabar dažnai būną, kad tikrina dantukus ar dar nei vienas nekliba. 😀 Jei dar po šei dienai įdomu kaip ta fėja atrodo, kodel jos nematė kai atėjo ir kodėl jei jos dantuko reikėjo. Tai paiiškinimas toks buvo, kad ji labai maža todėl jos niekas nemato, o dantukus padeda pas mamytę, kad saugotu. 😀