Rugsėjo 1-osios diena - ypatinga naujo etapo pradžia

Rugsėjo 1-osios diena - ypatinga naujo etapo pradžia

02. Sep 2020, 14:47 Kristina Kristina

Šių metė rugsėjo 1-oji ypatinga! Vytenis oficialiai tampa darželinukas – lopšelinukas.

Kadangi tai sutapo ir su mamos pirmąja darbo diena, po dviejų vaikų motinystės atostogų, į darželį mažuosius piliečius išlydėjo tėtis. Šią šventinę dieną išsiruošė neskubėdami, pasipuošė, pasiemė simbolines vaišes auklėtojoms ir iškeliavo į naujų atradimų kupiną darželio pasaulį. Vaikai išsimiegoję, geros nuotaikos, linksmi. Žino, kad jų laukia ypatinga, šventinė diena ir nauji draugai.

Darželio teritoja papuošta balionais, balionų figurėlėmis, groja šventinė muzika. Žinoma, paisant šiandieninės situacijos nevyksta bendra vaikų ir tėvelių šventė, vaikai pro atskirus įejimus palydimi auklėtojų į grupes. Kaip bebūtų gaila, tėveliai šventėje nedalyvauja.

Vytenis su broliu jau ėjo savaitę į grupę po 2-3val, susipažinęs su kolektyvu ir darželiu. Tad šiandien jautėsi šventinė nuotaika, nebebuvo liūdesio ir ašarų, atsisveikinę su tėčiu nubėgo į grupę pas draugus, lydimi auklėtojų.

Po kelių valandų vaikai gryžo namo ir pasidalino įspūdžiais, šiemet darželio kolektyvas pasistengė, kad vaikai jaustų šventinę nuotaiką. Grupėje žaidė balionais, darželis suorganizavo vaikams vaišes, darė darbelius, akimirkas fiksavo ir su tėveliais pasidalino socialiniame tinkle.

Labai džiugu, kad turime nuostabias, vaikus mylinčias auklėtojas, kurioms ramia širdimi galime patikėti savo mažuosius. Kurios rūpinasi, ugdo mūsų vaikus, akimirkas fiksuoja ir pasidalina įspūdžiais.

Pirmasis oficialus pusdienis sėkmingai praejo, vaikai kupini įspūdžių gryžo namo.