Rugsėjo 1-oji. Ryt į darželį

Rugsėjo 1-oji. Ryt į darželį

01. Sep 2019, 14:33 wildflower wildflower

Ryt pirmoji diena darželyje. Bus šventė, po to namo. Tad į darželį normaliai pradėsim keliauti nuo antradienio.
Tikėjausi, kad jau būsiu pakalbėjusi su auklėtoja, aptarusi, kaip palengvinti adaptaciją. Tačiau. Kai darželis mokykloje, tai nieks ir nedirba be mokslo metų pradžios. Na ką, pokalbį pasiliksim rytojui. Nežinau, ar dar neša gėles auklėtojai? :)


Su Gabija paskutinę savaitę praleidome pas senelius, su pusseserėm pabuvo mažiukė. Išmoko dar kelis naujus žodžius, ir visą savaitę išbuvo be sauskelnių. Dabar galėsim tik savaitgaliais trumpam, arba per atostogas nulėkti. Esu rimtai nusprendusi, kad darželio dienomis neblaškysiu jos išvykomis, kad nereiktų iš naujo adaptuotis.


Visą paskutinę vasaros savaitę skaičiavom dienas iki ėjimo į darželį. Kiekvieną dieną rodžiau pirštus, kartu lenkėm juos, taip matė, kad artėja laikas, ir mokėsi skaičiukų. Šiandien jau su šypsenėle kėlė vieną pirštą.
Šiandien taip norisi ją čiūčiuoti, myluoti, nešioti. Ryt mano mažiukė, mano pirmagimė, taps darželinuke! Ir smagu, ir liūdna. Žinau, kad mums abiem bus sunku, ir tikiuosi, kad tai nepaveiks labai mūsų mažosios kūdikytės.