Rašyk recenziją - laimėk vaikiškas knygutes!

Rašyk recenziją - laimėk vaikiškas knygutes!

04. Dec 2013, 16:14 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ar esate girdėjusios, jog svarbu ne tik kiek skaitote savo vaikams, bet ir ką skaitote ir kaip iliustruotos tos knygelės. Kompiuteriniai, ryškūs ir netikri personažai tikrai nepraturtins jūsų vaiko, todėl su džiaugsmu šiandien pristatome dvi nuostabiai gražias knygeles, kurias galima laimėti!

Kaip? Tiesiog parašykite recenziją (ir ne vieną) apie jūsų vaikų gražiausias, mėgstamiausias ir geriausias VAIKIŠKAS knygeles iki gruodžio 17 dienos ir įdomiausias apdovanosime Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos knygomis. Keldamos recenziją pasirinkitę kategoriją "Ikimokyklinukas" ir žymą "Biblioteka".

Labai laukiame recenzijų apie įdomias knygas, o ne lipdukų ar spalvinimo albumus :) 

O ką duosime dovanų?

Tai žinomos rašytojos Renatos Šerelytės, linksmųjų knygų apie krakatukus autorės, eilėraščių knyga vaikams  "Sraige, nerūkyk".

Eilėraščiai kupini fantazijos, sapno spalvų, pamokantys, linksmi, kuo įvairiausi.

Knyga iliustruota Gražinos Turčinskienės piešiniais.

Ir antroji - Juliaus Kelero "Karalaitė murzė"

20131204141103-35578.jpg

Poetas ir dramaturgas J.Keleras parašė literatūrinę pasaką, kurią skiria vaikams. Pasaka apie tai, kaip karalaitė iš murzės vėl tapo gražuole. Pasaulyje yra visko – purvo, tinginystės, apsileidimo ir grožio, meilės, laimės, bet svarbiausia suvokti, kas yra kas.

Ar girdėjote kada apie nesiprausiančią karalaitę? Blogiukas Purvenis buvo jai pripaistęs, kad purvas padeda išsaugoti gražią odą... Jei norite sužinoti apie karalaitės ir muzikanto Ako meilę, apie karalaitės gimtadienį ir apie tai, kaip gyveno karalius Tutis ir karalaitės draugai futbolininkai, ši knyga – tikrai jums. Iliustravo Viktoras Binkis

O dabar - laukiame jūsų recenzijų!