Projektas „Kaip mes kuriame darželį“: Kalėdos darželyje

Projektas „Kaip mes kuriame darželį“: Kalėdos darželyje

23. Dec 2013, 10:13

 
Kalėdų metas mums, kaip ir Jums, laukimo ir apmąstymų metas. Neplanuotai išeina (matyt taip natūralus metų ratas sukasi), kad artėjant šioms šventėms tenka prisėsti ir apgalvoti metus. Ir besibaigiančius ir tuoj prasidėsiančius.
Taigi šiais metais mes tespėjome įsikurti, susirasti nuostabias patalpas ir gerokai pažengti darant remontą. Nedaug teatsiliekam nuo pirminio plano, o tai labai gera žinia, nes bežengiant priekin neįmanoma išvengti ir kelių žingsnelių atgal ar bent jau patrypčiojimo vietoje. Jau turime ir galime tobulinti savo internetinį veidą: www.superbriedis.lt bei www.facebook.com/superbriedis . Greitai jau galėsime Jums parodyti baldelius ir žaisliukus, kurie jau pakeliui.
Kitiems metams liko daugybė pažymų, komandos formavimas, na ir pradžia! Matyt bus geri metai :)
Didžiausi šių metų sunkumai buvo susiję su dideliu darbų krūviu ir visom to pasekmėm. Visi pavargome. Visi stengiamės iš savo pusės padaryti kuo daugiau ir kuo geriau. Jei Kalėdų Senelis nieko nepražiopsojo, turėtume gauti daug dovanų :)
Labiausiai prieš šventes norime padėkoti. Labai labai ačiū už tikėjimą ir paramą mūsų artimiesiems: močiutėms, kurios verda ir keičia sauskelnes, sodina ant puoduko ir moko puoštis, ir daro dar gausybę dalykų, už kuriuos visus mes esame dėkingi. Labai ačiū visiems, su kuriais susitikome darželio steigimo kelyje. Tiek gerų, nuostabių žmonių, kurie padėjo ir padeda mums, pataria. Labai Jums dėkojame!
Laimingų ir šiltų Jums švenčių, mielos Mamytės.