Natalijos blogas: Prisistatymas

Natalijos blogas: Prisistatymas

15. Aug 2014, 09:21

Na va, pagaliau prisėdau ir aš parašyti apie savo mažąjį stebuklą, kuris jau ruošiasi rugsėjo 1 ir pirmai dienai lopšelyje "Jūru žvaigždutė".

Dominykas gimė 2012-12-18, nuo pat pirmos savo gymimo dienos, jis yra labai stiprus, aktyvus, nenusėdintis vienoje vietoje berniukas :).  Jam labai patinka veiksmas ir visi judrus žaidimai, todėl iki pat dabar jo geriausias žaidimų draugas mūsų katė Maja. Iki paraeitos savaitės, visa veiklą kuri buvo susijusi su sėdėjimu mums buvo nepriimtina, o pastaraja savaite labai susidomėjo piešimu ypač kreidutėmis ir akvarele.

20140815113553-94979.jpg

Na o dabar apie darželį. Kai tik gymė sūnus iškarto užregistravome jį į darželį prie pat namų, nes daug apie jį skaitėme, domėjomes ir buvom ne karta apsilankė vaikučio belaukiant. Buvo kaip ir viskas gerai, turėjome patekti į norima darželį, tačiau pasikeitus sistemai likom 1 "uz borto". Na bet dar yra galimybė jog kažkas nelankys darželio ir mes ten papulsime.

Nusiminėme iš pradžiu, bet kaip sakome viskas kas nutinka veda tik i gerąją pusę. Turėjome ir atsarginį variantą, privatų darželį. Tai tik sužinoję kad nepatekome į norimą nuvažiavome į privatų darželį. Aišku pinigai nemaži, bet yra ir savo pliusu. 

Su vaiku apie daržėlį pradėjome kalbetis nuo vasaros pradžios, tuo pat metu pradėjome mokintis sėstis ant puoduko, bet jis mus neprigyjo, tad nuo pat pradžiu einam į tualėtą "kaip didelis :)" šitie žodžiai labai veikia arba "kaip tetis :)". Dominykas pats rodo nora valgyti su šakute ir su šaukšteliu, kol kas sunkiau gaunasi gerti iš puodelio, bet manau ir tai greit iveiksime.

Kasdien pasivaikščiuoti einame į darželį kai jį lankantys vaikai buna lauke, jis su jais žaidžia ir net pamiršta kad aš esu šalia, tad manau kad darželis yra ištikrųjų didesne baimė tėvams (kad reikia savo vaika palikti kažkur, o ne pačiam vaikui). Stengiames taip pat po truputi gyventi darželio ritmu. 

Na kol kas tiek :)