Priešrugsėjiniai reikalai

Priešrugsėjiniai reikalai

30. Aug 2016, 15:00 Sonrisita Sonrisita

Tirpsta tiesiog akyse paskutinės vasaros dienos, tad darželio reikalai lieka antrame plane, o mes išlėkėm dar šiek tiek paatostogauti į pajūrį, t.y. smagiai praleisti laiką ir patobulėti fiziškai bei emociškai :)

20160830144006-68586.jpg

Kadangi gyvename parduotuvių apsuptyje, tad jei ir kažko reikalingo nespėjau nupirkti, realiai tą galiu padaryti kad ir per artimiausią pusvalandį :)

Paskaičiavau, kad tiek trumpomis, tiek ilgomis rankovėmis suknelių, tunikų ir maikučių-sijonėlių ar sarafanų derinukų kaip ir pakankamai Austėja turi nuo pavasario / vasaros sezono garderobo, tad pagrindas iškart jau kaip ir yra. Papildymui tereikėjo tik paprastų plaukų gumyčių (jos mistiškai dingsta :) ), apatinių rūbelių ir pėdkelnių šiek tiek atsinaujinimui ir  be abejo odinių basučių (su medžiaginėmis tapkutėmis jau pasimokiau, kai berniuko kojytė vos per kelias valandas buvo sukaitus šiltoje grupėje). Kadangi viskas pirkta  nuolaidų dienomis, susumavus išlaidas gavosi apie 45 eur.

20160830144257-98219.jpg

Pirkiniai, dėl kurių reikalingumo suabejojau, bent kol kas nenupirkti. Pavyzdžiui, vyresnėliui pirkta pižama į darželį buvo nereikalingas dalykas, nes vaikučius auklėtojos migdė tik su  "miegojimo maikutėmis" (kaip vadiname darželio miego aprangą) ir triusikėliais. Kanceliarijos priemonių taip pat nepirkau iš anksto, nes spėju, kad bus kaip sūnaus grupėje (vis tik viena (ne pagrindinė) auklėtoja dirba tiek vyresnėlio, tiek būsimoje mažosios grupėje) - sunešim į grupės fondą pinigėlių, o auklėtojos jau savo nuožiūra pirks viską kas reikalinga jų sumanytų darbelių įgyvendindinimui, o ir panaudoti juos sugeba įvairiau, t.y. daugiau išradingesnių priemonių mažesniais kiekiais, nei kad pateiktų tėveliams sąraše.  

Rašant toptelėjo, kad sūnaus grupėje auklėtojos prašė tėvelių vaikučiams nupirkti odiniu paduku kojinytes arba "češkes" sportui, taigi greit žvilgtelėjau į spintą ir vuolia - mažoji išdykėlė daug labiau apsidžiaugė "paveldėjusi" jas iš brolio nei kad būčiau pirkusi naujas, kad ir labiau "mergaitiškas" :)

20160830144556-25901.jpg





Sonrisita Sonrisita 31. Aug 2016, 22:54 Loreta_K

Ačiū 😀

Loreta_K Loreta_K 31. Aug 2016, 14:00

Gražios atostogų akimirkos ir pasiruošimas darželiui 🌷 Sėkmės 😉