Pirmasis mėnuo darželyje

Pirmasis mėnuo darželyje

29. Sep 2017, 10:57 juddita juddita

20170929124801-37355.jpg

 Štai ir baigiasi pirmasis rudens mėnuo. Atrodo, tik prasidėjo, o nepastebėsim, kad jau žiema.

Mažai mes lankėme darželį, šią savaitę taip pat namie leidžiam, virusai nepasiduoda. Tikiuosi, kita savaitė prasidės puikiai ir mes grįšim į normalų gyvenimą. O kol sėdim namuose atrandam naujų veiklų - kinetinis smėlis, lego duplo statymas. Nojukas noriai darbuojasi, susikaupęs tyrinėja, kuria.

Džiaugiuosi, kad orai puikūs, kasdien keliaujam į lauką pakvėpuoti. Tik, kuomet pasukam darželio link, mano pipiras ima zyzti, panašu, kad žino, kas tai per vieta.

Į darželio grupę įkėlė sąrašą kanceliarinių priemonių, kurias reiktų nusipirkti ir jis nėra mažas. Tai ir galvoju, o ką duoda darželis, ar dabar už viską reikia mokėti?

Toks tas mūsų prasidėjęs ruduo, bet žinau, kad toliau bus tik geryn ir mes nebesirgsim tiek ilgai :)

juddita juddita 30. Sep 2017, 10:58

Tai už tai,kad mokame daug. Vyresnysis kuomet lankė,viską darželis,tik paruošiamojoje turėjo savo sasiuvinuku ir spalvu. O dabar,lopšelio grupeje tiek visko reikia,kad ne juokingai atrodo.

V&A mamytė V&A mamytė 30. Sep 2017, 09:01

Na tikrai ne visuose darželiuose neduoda 😉 Pavyzdžiui mano du vaikai ėjo, dabar dukrytė išėjo į priešmokyklinę, berniukas jau antrokas. Tai darzelio metais tik spauzdinimo popierių turėjome nusipirkti bendrai ir wc paper 😀
Pruošiamojoje turėti reikia savo flomasterius, pieštukus, paprastą pieštuką, žirkles drožtuką, penalą viskam susidėti. Spauzdinimo popierių bendrai pirksime, kaip ir wc 😀
Žinoma, galėtų visa tai duoti valstybė, nes mokesčius mokame...

kodelcia kodelcia 29. Sep 2017, 23:55

Užsieny duoda, Lietuvoje kanceliarinių prekių neduoda, deja 😉