Piešk sapnus - laimėk knygų!

Piešk sapnus - laimėk knygų!

05. Mar 2015, 11:06 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Vaikai miega daugiau negu suaugusieji – taigi ir sapnuoja daugiau. O kokių būtų ir nebūtų fantastinių dalykų jie pamato sapnuose – tokių net geriausią fantaziją turintys rašytojai ne visada geba parašyti. Todėl "Nieko rimto" siūlo dalyvauti piešinių konkurse MANO SAPNAS ir laimėti knygų visai darželio grupei!

Konkursą įkvėpė Annos Onichimowskos knyga „Kur nuėjo sapnas“ (knyga dalyvauja projekte „Mūsų mažoji biblioteka“, kurį finansuoja Europos Komisija) – joje mažasis Tomas su savo draugu kiškiu Pilypu niekaip negali suprasti, kur pabėga jų miegas ir ryžtasi keliauti jo ieškoti.

Žinant, kaip darželiuose kartais sunku susitarti su vaikučiais dėl pietų miego, siūlome jiems leistis į miegelio paiešką, o vėliau pabudus – viską nupaišyti.

Ką reikia daryti?

• Šį mėnesį pieškite darželiuose piešinėlius tema MANO SAPNAS ir siųskite juos leidyklai NIEKO RIMTO iki kovo 26 d. Adresas: Dūmų 3A, LT-11119 Vilnius.

• Pieškite visi ir visos grupės piešinius siųskite kartu, nes PRIZĄ LAIMĖS VISA GRUPĖ.

• Konkurso PRIZAS: 10 knygų rinkinys visai darželio grupei, o trokštamas knygas galėsite išsirinkti patys!

• Nepamirškite nurodyti darželio grupės vadovo ar kito atsakingo asmens kontaktinius duomenis (telefonas, emailas, darželio adresas ir grupė).

• Laimėtojus rinks dailininkų komanda.

• Laimėtojus skelbsime Tarptautinės vaikų knygos dienos proga – balandžio 2-ąją.

20150305111032-19622.jpg