Apdovanoti dizaino konkurso „Nusipiešk sau kojinytes“ 2013 nugalėtojai

Apdovanoti dizaino konkurso „Nusipiešk sau kojinytes“ 2013 nugalėtojai

30. Sep 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Sekmadienį, rugsėjo 29 dieną, Kaune įvyko ilgai laukti „Skinijos“ konkurso „Nusipiešk sau kojinytes“ 2013 nugalėtojų apdovanojimai, kartu sujungę kūrybines dirbtuves ir naujosios „Skinijos“ rudens–žiemos kolekcijos pristatymą.

PLC „Mega“ sekmadienio popietę susirinkę vaikučiai ir jų tėveliai dalyvavo aštuntus metus vykstančio „Skinijos“ kūrybinio konkurso nugalėtojų apdovanojimų ceremonijoje. Renginio metu buvo ne tik teikiami prizai, bet ir demonstruojamos pagal nugalėtojų eskizus jau numegztos pėdkelnės vaikams.

Pagrindiniais konkurso prizais už kojinyčių piešinius „Pelėdžiukai“, „Ugnis“, „Žvaigždėtas dangus“, „Painūs keliai“, „Karališka“, „Drugeliai“ ir „Linksmasis robotukas“ apdovanoti vaikai nuo 6 iki 14 metų amžiaus. Nugalėtojus iš 17 000 piešinių išrinko kompetentinga komisija, vadovaujama pripažintų ir gerbiamų dizainerių Egidijaus Sidaro bei Kristinos Kruopienytės.

20130930120952-75729.jpg

„Vertindami piešinius įsitikinome, kad visi vaikai yra kūrybiški, gabūs, todėl išrinkti nugalėtojus buvo tikrai sunku. Dar pastebėjome, kad vaikai labai imlūs, žino, ko nori ir turi savitą stilių. Ir naujausioje „Skinijos“ kolekcijoje, ir didžiojoje dalyje visų vaikų piešinių persipina klasikinės ir ryškios spalvos. Šiais metais mergaičių kojinaitėse vyrauja rožinė ir violetinė, susiliedamos jos išryškina romantišką stilių, kupiną širdelių bei žaismingų snaigių raštų. Berniukų kojinėse tradicinė tamsiai mėlyna ir chaki spalvos susipina su ryškiomis žaliųjų citrinų, debesų bei smėlio spalvomis. Berniukų kojines puošia kaukolės, tradiciniai gyvūnėlių ir technikos raštai“, - konkursą vertina komisijai vadovavę dizaineriai.

20130930121029-60467.jpg

Iš viso įteikti prizai 33 vaikams pagrindinėse ir papildomose kategorijose: už taikomojo dizaino išmanymą, už netikėtą kūrybinį sprendimą, už aktyvų asmeninį dalyvavimą (štai devynerių Benas iš Rokiškio atsiuntė beveik 80 piešinių) ir 3 komandoms už kūrybišką darbą.

20130930121105-69130.jpg

Pagal nugalėtojų piešinius numegztas pėdkelnės jau galima įsigyti specializuotose „Skinija“ parduotuvėse ir didžiuosiuose „Maxima“ prekybos centruose.

SKINIJA kojinių ir pėdkelnių katalogą vaikams galite peržiūrėti internete (www.skinija.lt/lt/prekes/vaikams).

Daugiau informacijos apie konkursą „Nusipiešk sau kojinytes“ rasite čia.