Pasiruošt. Dėmesio. Bėgte avint ECCO BIOM K linijos batelius.

Pasiruošt. Dėmesio. Bėgte avint ECCO BIOM K linijos batelius.

22. Aug 2022, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Danijos avalynės prekės ženklas, įkvėptas bėgikų, aktyviems vaikams sukūrė itin kokybiškų batų kolekciją. Šiuose BIOM K GROUP modeliuose sportinis dizainas derinamas su pažangiomis technologijomis, todėl avint šiuos batus bus galima nuveikti daugiau.

ECCO BIOM K1 batai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės ECCO odos ir tvirtos tekstilės, o kai kurie gaminiai yra su GORE-TEX® membrana. Itin pralaidi orui, visiškai neperšlampama membrana apsaugo mažąsias pėdutes nuo blogų oro sąlygų, todėl jos išlieka sausos, neperkaista ir nešąla.

Žiemos oro sąlygoms pritaikyti batviršiai pritvirtinti prie padų, sukurtų taikant BIOM® NATURAL MOTION® ir FLUIDFORM™ technologijas. Siekiant paskatinti mažąsias pėdutes judėti natūraliau, lyg bėgiojant basomis, ECCO BIOM K1 batams naudojamos anatomiškai suprojektuotos lenkimo sritys, kurios užtikrina didesnį stabilumą ir tvirtumą.

ECCO BIOM K1

Galima rinktis šviesius žemo aulo arba neutralaus atspalvio aukštaaulius ECCO BIOM K1 batelius. Juose yra išimami ir plaunami „OrthoLite®“ vidpadžiai, kurie suteikia papildomą atramą, ir grafinis protektoriaus raštas, kuris užtikrina puikų sukibimą su pavrišiais.

Daugiau informacijos pateikta interneto svetainėje ecco.com

APIE ECCO

ECCO – vienas iš pirmaujančių pasaulyje batų prekės ženklų, kuriame dera stilius ir patogumas. ECCO sėkmę lemia aukščiausios kokybės oda ir naujausios technologijos. ECCO yra atsakinga bendrovė, kuriai priklauso ir kuri valdo visus gamybos grandinės aspektus – nuo odos apdirbimo ir batų gamybos iki didmeninės bei mažmeninės prekybos. ECCO gaminiais prekiaujama 101 šalyje daugiau kaip 2 250 ECCO parduotuvių ir daugiau kaip 14 000 prekybos vietų. ECCO yra šeimos įmonė, įkurta 1963 m. Danijoje, o visame pasaulyje joje dirba 21 400 darbuotojų.

group.ecco.com