Pasiruošimas darželiui: patarkite

Pasiruošimas darželiui: patarkite

06. Apr 2021, 12:34 Simonadub Simonadub

Atėjo diena, kai sužinojau, jog mano Danielis prioriteto tvarka patenka į darželį nuo rudens. Pasimetimas. Nesitikėjau, bet nenoriu ir vietos prarasti. Tik suėjo metukai, o jau žinau, kad rudenį jis bus lopšelinukas.

Rudenį jam bus 1,5 m., manau, gerai vaikui socializacija, bet pasiruošimas... aš žindau, turime čiulptuką, sauskelnių reikalai. Jau mokomės sėdėti ant puoduko, pavyksta pagauti po miegelio ir tiek, bet suvokimo nulis. Benukas ėjo 1,10 m. į darželį, prašėsi į tualetą, buvo be sauskelnių, atrodo, nedidelis amžiaus skirtumas tarpsnyje. Bet, man atrodo, jis toks mažutis vaikas.  

Tiesiog Benas pats išmoko. Atėjo diena ir jis pasiprašė, kaip ir čiulptuką numetė ir viskas. Net nežinau, kaip pradėti mokyti, kaip mažinti pienelį, palikti tik nakčiai? Gal galite, mamos, pasidalinti savo patarimais? 

Nuo rudens pradedu ir aš dirbti, jei labai sunkiai seksis, padės prižiūrėti mano nuostabi uošvienė. Na, turiu penkis mėnesius Danielį paruošti darželiui, vaikas labai drąsus ir labai nori bendrauti su kitais vaikais. Mėgsta žaisti su žaislais. Manau, jam darželyje patiks. Dabar tikslas - išmokyti reikalus atlikti ant puoduko, atsisakyti čiulptuko, mažinti pienelio gėrimą.

Lauksiu patarimų. Ačiū.