Nuotaikinga knyga "Lenutė, Friderikas ir kelionės" gali būti tavo!

Nuotaikinga knyga "Lenutė, Friderikas ir kelionės" gali būti tavo!

12. Aug 2016, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

„Lenutė, Friderikas ir kelionės“ – tai knyga, kuri kviečia leistis į nepaprastus nuotykius kartu su dviem užkietėjusiais keliautojais – Lenute ir Frideriku.

Lenutė be galo mėgsta keliones traukiniu, jai patinka aplankyti vietas, kuriose dar nėra tekę pabuvoti, ir susipažinti su vietiniais tų kraštų gyventojais. Jos draugas Friderikas į nutrūktgalviškas keliones leidžiasi kiek kitaip – skaitydamas knygas.

Tačiau vieną dieną viskas apsiverčia aukštyn kojom: Friderikas susikrauna lagaminą ir sėda į traukinį, o Lenutė – pradeda skaityti nuotykių kupinas knygas. Verskite knygą ir sužinokite, kaip draugams seksis keliauti jiems patiems neįprastais būdais!

Laimėk šią knygą, kurią dovanoja www.debesuganyklos.lt!

Pasitarkite su vaikais ir parašykite - kur Lenutė ir Frederikas nukeliauja ir kokių nuotykių patiria!

Laimėtoją loterijos būdu rinksime rugpjūčio 18 d. d.

irmantaite irmantaite 17. Aug 2016, 20:56

Gytis nusprendė kad Lenutė ir Frederikas traukinuku nukeliauja į kitą šalį, į Londoną 😀 Ten eis į kiną, į atrakcionų parką, smagiai pažais su draugais, o pavargę miegos viešbutyje.

Natele Natele 16. Aug 2016, 20:39

Dukrytės mintys: ,,Lenutė ir Friderikas važiuoja traukiniu prie jūros. Maudysis ten, statys smėlio pilis, kas duobes ir žais kamuoliu.Bevažiuojant, nuo traukinio stogo nukrito jų lagaminai su daiktais, bet jie sutiko labai gerų draugų, kurie padėjo surasti nukritusius lagaminus. Atostogos buvo labai labai smagios ir šiltos ( ne taip, kaip pas mus - lyja, lyja, lyja 😀 )".

margarita2 margarita2 16. Aug 2016, 08:55

Jie keliausja pas mociute. pakeliui pasiklysta bet pagaliau suranda mociute😀

saulelydis123 saulelydis123 14. Aug 2016, 20:56

Kadangi mes siandien turejom senelius ir taip smagu buvo is sono stebet seneliu ir vaiku bendravima,tai gal to seneliu apsilankymo ikvepti vaikai pasake,kad traukinukas vaziuoja I kaima.Lenute ir Frederikas ten atostogaus senoje senoje sodyboje.Jie,pabude kasryt pamatys gerumo sypsenas seneliu veiduose,isbegs basomis ant rasotos soles ir klausysis pauksteliu ciulbesio.Tada gris I troba, kur jau viliote vilios nuostabus pusryciu kvapas ir puodelis silto pieno arba avieciu uogu arbata.Seneliai seks pasakas-tokias,kokiu neperskaitysi jokiose knygose,vesis I miska ,kuriame sutiks zvereliu,senelis pagamins is medzio birbyne,mokins kaip naudojant augalus,isgaut muzikos garsus ir visko visko ,kas nauja ir dar nepazinta,ka zino tik seneliai.Visos atostogos su seneliais bus tokios nuostabios, kad kasdien vis noresis,jog vasara liktu ,neiseitu dar ir dar nors truputi.Juk taip gera su seneliais ,vien nuo ju buvimo cia salia. Jaukiu atostogu Lenutei ir Frederikui ❤

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 14. Aug 2016, 00:02

Gundytė mano, kad draugai keliauja į kaimą skinti uogų 😀

saulelydis123 saulelydis123 13. Aug 2016, 21:39 Dovileab

Kaip graziai Urtyte pasake 😍

kodelcia kodelcia 13. Aug 2016, 12:17

Deimantas: vaikai keliauja į zoologijos sodą. Kelionė labai smagi, nes pamato dramblį, žirafas ir zebrus.

Dovileab Dovileab 12. Aug 2016, 09:15

Žiūrėdamos į gražųjį knygos viršelį, pasikalbėjom su mažąja Urte (1 m. ir 10 mėn.).
- Urte, ką čia matai?
- Tutūū!
- O kur traukinys važiuoja?
- Į darželį (i dazeli).
- O ką ten veiks?
- Šoks pagal muziką ir supsis ant arkliuko (soks a mugaza, i... cupaci akliuka).
Taigi, su Urte spėjam, kad Lenutė ir Friderikas leidžiasi į ilgą kelionę link darželio. Jiems smagu, nes juos lydi muzika, o kelyje jie sutinka daug draugų, tarp jų ir arkliukų 😀!