Naujausios vaikų kirpimų ir šukuosenų tendencijos 2015-2016 m.

Naujausios vaikų kirpimų ir šukuosenų tendencijos 2015-2016 m.

24. Aug 2015, 11:15 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sekdami naujausias mados tendencijas,  „Bambina“  kirpyklėlė pristato 2015 – 2016 m.  kirpimų ir šukuosenų kolekciją vaikams.

Ne paslaptis, kad šukuosenų madas diktuoja  ne tik žymūs sportininkai, bet ir ryškiausių mados dizainerių modeliai. Vaikų podiumuose karaliauja vidutinio ilgio, chaotiški klasikiniai kirpimai berniukams.

Tokį kirpimą galima lengvai transformuoti į pedantiškai tvarkingą. Plaukai glotniai atšukuojami atgal su aiškiu šoniniu skląstymu,  atveriant gražiai suformuotą baką. Vis dar labai trumpinami šonai, paliekant ilgesnius plaukus viršugalvyje, tačiau ypatingas dėmesys skiriamas žemesnei perėjimo linijai. Šukuosenoms naudojamos ne matinės, o blizgios formavimo priemonės.

Mergaičių sušukavimuose daug chaoso ir netvarkos. Jei jau pinamos kasos, tai iš 4 ar 5 sruogų, nepmirštant jų ištampyti. Dominuoja didelės apmities su pakeltais pakaušiais ir išdarkytų garbanų šukuosenos.

Šio sezono naujovė – tai kirpimas sluoksniais.  Ši tendencija  matoma  mergaičių ir berniukų šukuosenose. Toks kirpimas puikiai tiks mergaitėms nenorinčioms trumpinti plaukų, tai suteiks jiems purumo ir „judesio“ .

Svarbu yra išklausyti kirpėjo patarimus, nes būtent jis kirpimą parenka vaikui individualiai, atsižvelgiant ne tik į vaiko amžių, individualius poreikius, bet ir į plaukų tekstūrą, veido bruožus ir galvytės ypatumus.