NAUJAS PROJEKTAS "Iššūkiai mamai" - išmok pozityviau auginti vaikus!

NAUJAS PROJEKTAS "Iššūkiai mamai" - išmok pozityviau auginti vaikus!

11. Sep 2014, 19:24 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Mes visos norime būti geresnės mamos, todėl šįkart "Mamyčių klubas" skelbia unikalų projektą, kurio metu mes padėsime jums tokiomis tapti! Skelbiame atranką į pozityvios tėvystės projektą - "Iššūkiai mamai", kuriame kiekvieną savaitę projekto dalyvės gaus iššūkius-užduotis, stengsis jas įgyvendinti ir ATVIRAI aprašys kaip sekėsi. 

Projekto globėja ir patarėja - psichologė Sonata Vizgaudienė, kuri patars, padės ir pakvies įvykdyti tam tikras užduotis.

20140911104305-37419.jpg

PROJEKTO "Iššūkiai mamai" eiga:

- Jeigu manai, kad tu nori daugiau sužinoti apie pozityvios tėvystės pagrindus, išmokti bendravimo su vaikais gudrybių, galėsi iš visų jėgų stengtis įvykdyti iššūkius ir turėsi laiko 6 savaites iš eilės aprašyti savo įspūdžius - parašyk redakcija@mamyciuklubas.lt keletą sakinių KODĖL TU NORI TAPTI PROJEKTO DALYVE ir parašyk vaikučio amžių. 

- Rugsėjo 18 dieną paskelbsime dalyvių sąrašą ir pirmąją Sonatos Vizgaudienės pateiktą užduotį-iššūkį (konkrečius patarimus ką daryti su vaikais - pvz. nesibarti, kiekvieną vakarą skaityti pasaką ir panašius)

- Visą savaitę reikės bandyti susidoroti su užduotimi

- Savaitės gale parašyti ATVIRĄ, nepagražintą versiją, kaip sekėsi, kas pasikeitė, ką apie tai manote

- Ir vėl gausite naują iššūkį

- Po šešių iššūkių lauksime apibendrinimo - kaip projektas pakeitė bendravimą namuose, ar pajutote pokyčius, kas patiko, o kas ne

- Jeigu turėsite klausimų - S.Vizgaudienė mielai į juos atsakys ir padės

- Neskatinsime jūsų prizais, neapdovanosime "geriausiai" pasirodžiusių - tiesiog VIEŠAI džiaugsimės vieni kitų pasiekimais ir padėsime, kurioms eisis sunkiau!

RIMTAI susidomėjai? Laukiam laiško redakcija@mamyciuklubas.lt.

 

mama ingrida mama ingrida 13. Sep 2014, 10:43

Labai idomu bus paskaityti kaip seksis projekto dalyviams ir gal pritaikysim ka sau.Nebandysiu patekti nes nemoku taip sklandziai ir idomiai rasyti kaip kitos😀

12. Sep 2014, 13:47

Kaip įdomu ir naudinga 👍
P.S.pastebėjimas, jei yra abu tėveliai tai abu ir turėtų užduotis vykdyti, nes ir tėveliam reikia rasti kelius į didesnį bendravimą su atžalom (kai kuriais atvejais).
Bandysime papulti, nauda vienareikšmiškai būtų, sprendžiant iš to kas parašyta 😀

Gintarep Gintarep 12. Sep 2014, 07:20

Parasiau 😀 Aciu uz puiku projekta, jei mes nepakliusim, nieko tokio, bus idomu kitu patirtis skaityti, net neabejoju,kad naudingu minciu perskaitysiu 😀 ir mielai jas bandysiu igyvendinti 😀