Naują galvosūkių žurnalo pradinukams "Smegenūzai" prenumeratą laimi...

Naują galvosūkių žurnalo pradinukams "Smegenūzai" prenumeratą laimi...

11. Jun 2015, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Ar jūsų vaikas mėgsta galvosūkius? Nenurimsta tol, kol neišnarplioja mįslės? Mielai kimba į kryžiažodžius? Tai jam pats laikas išbandyti naują leidyklos "Flintas" žurnalą  "Smegenūzai".

Žurnalas "Smegenūzai" paruoštas nuo lengvesnių užduočių pereinant prie sudėtingesnių. Užduoties sudėtingumas matuojamas lygiais, kuriuos rodo lemputės viršutiniame kairiame puslapio kampe. Taip pat sudėtingumą rodo puslapio kraštų spalva - geltona, žalia, mėlyna, raudona, juoda. Pabaigoje vaikai patenka į "Smegenų mūšį", kurį gali pats spręsti su draugais arba mokykloje.

70 % užduočių šiam žurnalui parinktos tokios, kurias vaikai mėgsta. Tai žurnalo kūrėjai sužinojo padarę apklausą pradinėse mokyklose. Kita dalis užduočių - naujos ir galbūt kažkam nematytos.

Taip pat spręsdami užduotis vaikai gali laimėti vieną iš daugybės dovanų! Tereikia teisingą atsakymą užrašyti ant kupono ir siųsti į redakciją! 

Praėjusią savaitę kvietėme išbandyti keletą "Smegenūzų" užduočių, parašyti atsiliepimą ir šiandien vieno jo autoriui įteikiame trijų mėnesių "Smegenūzų" prenumeratą. Galvosūkiais mėgausis ... 

NELLI vaikučiai!

Sveikiname ir lauksime atsiliepimų!