Mūsų rugsėjo pirmoji- prie jūros

Mūsų rugsėjo pirmoji- prie jūros

12. Sep 2018, 07:16 Mergaiciukas Mergaiciukas

Taip jau nutiko, kad mūsų pirma rugsėjo savaitė buvo prie jūros.

Tad pirmas kartas dukrai darželyje buvo rugsėjo 10. 

Pirmą dieną dukrą palikome valandai. Mūsų nuostabai pati davė ranką auklėtojai ir nuėjo į grupę pas vaikus. Mes su tėčiu išėjome. Nedrąsiai, bet išėjom. Auklėtoja sakė, kad pusryčius pavalgė gerai, sėdėjo gražiai ir valgė. Maistas dukrai ne bėda, visada viskas skanu ir patinka. Valgiuką auginame. 

Atėję pasiimti dukros į grupę, ją radome žaidžiančią kieme. Žaidė mažame namelyje. 

Antrą dieną palikome pusantros valandos. Ir taip pat auklėtoja pagyrė,kad gerai valgo. Tik jau lauke, sakė, ėjo prie vartelių ir sakė "mama". Pasiilgo mamos. Mama iškart atėjo, važiavom namo. Viskas gerai, tik jau ašarėlių truputį buvo prieš mamai pasiimant namo. Bet čia viskas normalu, vaikas patiria naujoves, keičiasi jo diena, ritmas, nauji žmonės, mama atskirai, ne namai ir dėl to ašaros.

Kitas dalykas- miegas. Abi dienas mūsų dukrytė užmiega apie 12 valandą. Vasarą lartais nueidavo 14 ir 15 val dienos. Bet darželis truputį pakoregavo ritmą. 

Pirmos dienos ramios, po truputį 20180912071512-46363.jpgįvažiuojam į naują ritmą. Juk pokyčiai ne tik vaikui, bet ir mamai, tėčiui, broliui. Visi pratinamės.

Iki.

Nuotraukoje su broliu darželyje.