Mūsų reikalai darželyje

Mūsų reikalai darželyje

20. Sep 2018, 10:10 Kristina B. Kristina B.

Štai jau ir tuoj trečia savaitė baigsis, kai pradėjome lankyti darželį. Net nepastebėjau, kaip greitai prabėgo laikas! Kol kas sekasi gerai, turėjom ir pirmąją darželio traumą, kai parkrito lipdamas į smėlio dėžę. Taip graudu buvo žiūrėti, kai vakare prausdamasis bandė tą žaizdelę su muilu nuplauti.. Auklėtojos džiaugėsi, kad pavyko įveikti miegelio iššūkį - jis gan atsparus miego trūkumui, atėjus miego laiko visai dar nenori.. Sakė teko šiek tiek pabarti, bet atrodo suprato kame replės. Vis dar pasitaiko šlapių avarijų, bet su šituo tikriausiai dar visus metus teks taikytis.

Džiaugiuosi, kad eina noriai, jokių atsikalbinėjimų ar ašarėlių. Įtariu, kad prie to didžia dalimi prisideda ir teigiamas brolio pavyzdys :)

20180920100936-68063.jpg

Ačiū MK klubui už dovaną. Gavome knygutę, lipdukų dar negavau.

20180920100957-85126.jpg

Pavarčiau šiek tiek, esame turėję kitą Danilavičiaus elementorių ir būtent jo pagalba mokiau vyresnėlį skaityti. Man patiko kaip jis parašytas. Šitas elementorius greičiau negu anas pereina prie sudėtingesnių tekstų, jų daugiau, o gale tai ir visai nemenki :) Tuo pačiu ir šiek tiek įdomesni.