Martas serga jau dvi savaites..

Martas serga jau dvi savaites..

03. Oct 2021, 21:17 SimonaMartas SimonaMartas

Sveiki, draugai ?

Sugalvojau parašyti laiškelį, nors paskutines dvi savaites Martas nelankė darželio. Buvo apsirgęs, visiškai užkimo, užpuolė didelė sloga. Praėjusios  savaitės viduryje gavome gydytojos leidimą eiti į darželį, nes sloga nebeužkrečiama, tačiau nusprendėme apsidrausti ir pirmadienį keliausime patikrai pas LOR gydytoją. Tikimės nebus pakitimų ir jau antradienį sūnus galės keliauti į darželį.

Šiek tiek bijau ir nelaukiu “naujos pradžios”, nes nuo rugsėjo pirmosios Martas darželį lankė mažiau nei dvi savaites, po to sekė ilgesnė nei dviejų savaičių pertrauka, todėl viskas lyg iš pradžių…

Nors Martas ir nelankė darželio, laiko veltui neleidome.

Kasdien statėme deliones, konstravome lego, laistėme gėles, rinkome uogas miške prie namų, piešėme, kūrėme naujus žaislus ir visokiais skirtingais  būdais gilinome žinias apie raideles. Martas jau puikiai pažįsta visas raideles ir pamažu ima domėtis delionėmis ir skaičiais. Įkelsime keletą Marto mėgstamų žaidimų, gal kažkam kils idėjų.

Nuo darželio pradžios Martas išsikėlė miegoti į atskirą kambarį ir viskas klojosi neblogai. Prabusdavo keletą kartų per naktį, bet davus vandens/palydėjus ant puodo/užklojus , ramiai užmigdavo toliau. Tačiau paskutiniu metu prabudęs naktį nuliūsta, nori jog miegočiau šalia. Jaučiasi padidėjęs atsiskyrimo nerimas, amnau tai susiję ne tik su darželio pradžia, bet ir su prasta savijauta dėl ligos.

Na, bet nauja savaitė prieš akis, tikiuosi ji bus puiki ne tik mums bet ir visiems skaitytojams!